Viktorija Apartmány

Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Seget Vranjica

Apartmány Viktorija

    Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Seget Vranjica
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis
Dovolenka pri mori v kľudnom prímorskom letovisku Seget Vranjica v apartmánoch Viktorija
  • 8–10dňový zájazd do Chorvátska, letovisko Seget Vranjica
  • Ubytovanie v apartmánoch pre 2–6 osôb
  • Okruliaková pláž cca 100 m od apartmánov
  • WiFi pripojenie a klimatizácia v cene
  • Kľudné letovisko vhodné pre rodiny s deťmi
  • Výlety po okolí – Trogir, Split, Šibenik
  • Doprava vlastná alebo autobusová
Malé stredisko ideálne pre kľudnú rodinnú dovolenku

Seget Vranjica je malá turistická dedinka, ktorú nájdete 6 km severne od Trogiru. Ak hľadáte pokojné miesto pre rodinnú dovolenku bez návalu turistov, Seget Vranjica je ideálnou voľbou. Oblasť charakterizujú zátoky s kamenistými a okruhliakovými plážami, bujnou stredomorskou vegetáciou a krásnymi starými vinohradmi a olivovými hájmi.

Ubytovanie v apartmánoch len 100 m od okruhliakovej pláže

Apartmány Viktorija sa nachádzajú v strednej Dalmácii v turistickej oblasti Seget Vranjica, kde si môžete užiť nádherné krištáľovo priehľadné more. Okruhliaková pláž je od apartmánov vzdialená cca 100 m. Len 6 km ďaleko sa nachádza krásne mestečko Trogir, ktoré je zapísané na zozname UNESCO. Neďaleko apartmánov nájdete obchody, reštaurácie, plážový bar alebo si môžete zakúpiť vstupenky na rôzne výlety napr. do Splitu, Dubrovníku či Národného parku Krka. Parkovacie miesta sú len 40 m od apartmánového domu.

Štúdio 2

Rozloha štúdia je 22 m2 + 5 m2 balkón. Štúdio sa nachádza na 1. poschodí a je vybavené obývacou izbou s manželskou posteľou a kuchynským kútom, vlastným sociálnym zariadením, klimatizáciou, SAT/TV, WiFi pripojením a balkónom.

Štúdio 2+1

Rozloha štúdia je 24 m2 + 5 m2 balkón. Štúdio sa na nachádza na 1. poschodí a je vybavené obývacou izbou s manželskou posteľou, rozkladacím gaučom pre 1 osobu a kuchynským kútom, vlastným sociálnym zariadením, klimatizáciou, SAT/TV, WiFi pripojením a balkónom.

Štúdio 2+1

Rozloha štúdia je 20 m2 + 5 m2 terasa. Štúdio sa na nachádza na prízemí a je vybavené obývacou izbou s manželskou posteľou, rozkladacím gaučom pre 1 dieťa do 10 rokov a kuchynským kútom, vlastným sociálnym zariadením, klimatizáciou, SAT/TV, WiFi pripojením a terasou.

Štúdio 2+1

Rozloha štúdia je 45 m2 + 10 m2 balkón. Štúdio sa nachádza v podkroví a je vybavené obývacou izbou s manželskou posteľou, rozkladacím gaučom pre 1 osobu a kuchynským kútom, vlastným sociálnym zariadením, klimatizáciou, SAT/TV, WiFi pripojením a balkónom s výhľadom na more.

Apartmán 4+1+1

Rozloha apartmánu je 50 m2 + 15 m2 balkón. Apartmán sa nachádza na 1. poschodí a je vybavený 2 dvojlôžkovými spálňami s manželskou posteľou, obývacou izbou s rozkladacím gaučom pre 2 osoby a kuchynským kútom, vlastným sociálnym zariadením, klimatizáciou, SAT/TV, WiFi pripojením a balkónom s výhľadom na more.

Apartmán 2+2

Rozloha apartmánu je 45 m2 + 4 m2 balkón + 8m2 terasa. Apartmán je vybavený obývacou izbou s rozkladacím gaučom pre 2 deti a kuchynským kútom na prízemí a spálňou s manželským lôžkom na 1. poschodí, 2 vlastnými sociálnymi zariadeniami, klimatizáciou, SAT/TV, WiFi pripojením, práčkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, terasou a balkónom s čiastočným výhľadom na more.

Stravovanie

Stravovanie je vo vlastnej réžii. Klienti si varia sami v kuchynskom kúte svojho apartmánu, ktorý je plne vybavený.

Ubytovanie len cca 100 m od pláže
  • Apartmány sa nachádzajú cca 100 m od okruhliakovej pláže. Pláž s pozvoľným vstupom do mora je vhodná aj pre rodiny s deťmi. Môžete si tu požičať ležadlá a slnečníky (za poplatok). Na pláži je taktiež možnosť zapožičať si vodné bicykle či loďky za poplatok.
Šport a zábava
  • Tenis
  • Stolný tenis
  • Vodné športy na pláži
  • Detské ihrisko v kempe Belvedere (cca 1 km)
Tipy na výlety
  • Len 5 km od dedinky Seget Vranjica sa nachádza historické mesto Trogir, ktoré je zapísané na zozname UNESCO. Historické jadro tohto mestečka sa nachádza na malinkom ostrovčeku medzi ostrovom Čiovo a pevninou. Samotné mestečko sa rozprestiera ako na ostrove Čiovo, tak na pevnine. V historickom jadre, ktoré je obklopené opevnením z 13.–16. storočia, Vás čaká množstvo pamiatok. Za zmienku stojí aj zvyšok hradieb s pevnosťou Kamerlengo, obranná veža svätého Mareka alebo Morská a Pevninská brána. Približne 4 km ďaleko nájdete dedinku Marina s rovnomenným zálivom. Dominantou tejto dedinky je mohutná obranná veža, ktorá bola postavená v 16.–17. storočí na obranu pred Osmanmi. Po rekonštrukcii je v nej umiestnený luxusný hotel s reštauráciou. Ak vás neodradí väčšia vzdialenosť, môžete navštíviť Šibenik, Split alebo Primošten.
Dôležité informácie
  • Check in od 14.00 hod., check out do 10.00 hod.
  • Povinná pobytová taxa od 12 rokov cca 1,5 €/os./deň – platí sa na mieste
  • Detská postieľka na vyžiadanie u CK za poplatok 5 €/deň – platí sa na mieste
  • Možnosť prenájmu prístavu pre loď za poplatok cca 8 €/deň - platí sa na mieste
  • Vlastná alebo autobusová doprava
  • Cestovať môžete s platným OP
  • Deti musia mať platný OP alebo vlastný cestovný pas
  • WiFi pripojenie – CK neručí za kvalitu pripojenia WiFi a za prípadné výpadky

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Viktorija Apartmány
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 450 790
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií