Apartmány Rona Barbariga

  Chorvátsko, Istria, Barbariga

Apartmány SUPERIOR BARBARIGA

    Chorvátsko, Istria, Pula, Barbariga
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Dvoupatrové řadové domky v turistickém letovisku Barbariga nabízí apartmány v přízemí a prvním patře. Každý apartmán disponuje kapacitou až pro 5 osob. Každý má vlastní vchod. Apartmány v přízemí mají předzahrádku s posezením a grilem. Domek je vhodný i pro menší společnost či vícegenerační rodinu.

Vybavení apartmánů

parkovací místo, přízemní terasa, gril, klimatizace

Vzdálenosti

od centra - 400 m oblázková pláž s pozvolným vstupem, od centra - 350 m obchod, restaurace, 5 km Fažana

Vybavení apartmánů

příslušenství, plně vybavený kuchyňský kout, SAT/TV, kávovar, klimatizace, terasa BILO 5, 40m2: ložnice s manželskou postelí a přistýlkou, 1 přistýlka v obývacím pokoji

Proč právě sem

moderní letovisko blízko z ČR * dobrá cena * skvělá kvalita ubytování

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 253 586
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií