Hotel Vicky Apartments

Rakúsko, Tirolsko, Niederau

Vicky Apartments - Ferienjuwel Wildschönau

    Rakúsko, Alpbachtal / Wildschönau, Tirolsko, Niederau
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

komfortní apartmánová residence Vicky Apartments se nachází vedle Feriendorf Wildschönau v centru Niederau. Skibus 100m, dolní stanice Markbachjoch 200m, Schatzbergbahn 6 km, Hopfgarten(Skiwelt) 8 km. Z

Ubytování

10 apartmánů nejvyšší kvality( ca 95m2) se třemi ložnicemi, 2 apartmány(75m2) se dvěmi ložnicemi, každá s vlastní koupelnou a physio infračervenou kabinou, všechny s balkonem či terasou.každý apartmán má komfortní obytnou místnost se sedacím a jídelním koutem, kompletně vybavenou kuchyní( myčka, lednice, elektrický sporák, mikrovlnná trouba, kávovar a ohřívač vody, toaster, v odkládací místnost je k dispozici pračka.
SAT-TV, DVD- přehrávač, MP3, telefon, internetové připojení zdarma
A: apartmán pro 6 osob(95m2) - 3 x ložnice, 2 x nebo 3 x sprcha/WC, Physioterm kabina
B: apartmán pro 4 osoby(75m2) - 2 x ložnice, 2 x sprcha/WC, Phisioterm kabina

Vybavení

recepce, zde můžete objednat pečivo a vypůjčit koupací plášť, WIFI v celé budově

Aktivity

V suterénu sauna a physiotermální infračervená kabina, odpočinkový prostor.
V ceně Gäste-Erlebniss Card Wildschönau - zdarma použití skibusu na trase Niederau - Oberau - Auffach( dolní stanice Schatzbergbahn), noční bus mezi těmito středisky od čtvrtka do neděle, 1 x výlet se sněžnicemi s výpůjčkou, návštěva selského muzea.

Pobyt

ve vedlejší sezóně kratší pobyty na vyžádání

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vicky Apartments
Vzdialenosť od zjazdovky: 350 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 573 631
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií