Hedef Resort & Spa Hotel

  Turecko, Alanya, Konakli

HEDEF RESORT

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Konakli
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Vzdialenosť od letiska: 110 km Najbližšie mesto (km): Alanya 12 km Typ pláže: piesočnato – kamienková Vzdialenosť od pláže: 70 m

Základné informácie

Tento hotel sa nachádza pri piesočnato – kamienkovej pláži a disponuje vkusne zariadenými izbami s pekným nábytkom. Pre aktívnu dovolenku hotel ponúka množstvo športových atrakcií, pre hostí hľadajúcich relax sú k dispozícii služby SPA. Plážový servis je poskytovaný pri bazéne a na pláži zadarmo. Hostia môžu využívať vonkajší a vnútorný bazén, taktiež aj bazén pred deti. K dispozícii je Wi-fi zadarmo vo všetkých priestoroch.

Poloha

Hotelový komplex sa nachádza v stredisku Konakli; od medzinárodného letiska v Antalyi je vzdialený 110 km, od centra Alanye je vzdialený 12 km.

Vybavenie izieb

Štandardné izby majú balkón, kúpeľňu s WC, TV, minibar, trezor, telefón, sušič na vlasy. Eco a Promo izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.

Pláž

Hotel sa nachádza 70 m od pieskovo-kamienkovej pláže. Ležadlá, matrace, slnečníky a osušky sú na pláži bez poplatku.  

Strava

Hlavná reštaurácia podáva jedlá domácej i medzinárodnej kuchyne formou bohatého bufetu. K dispozícii sú 3 a´la carte reštaurácie a 7 barov vrátane plážového baru a baru pri bazéne.

Pre deti

Bez poplatku využívajú detský bazén, mini club, detskú reštauráciu, detskú postieľku.

Šport a zábava

Bez poplatku môžete využiť denné a večerné animácie, nočné zábavy, rôzne hry, môžte využívat aerobic, stolný tenis, tenis, plážový volejbal, basketbal. Za poplatok sú bowling, billiard, hry na počítačoch a vodné športy na pláži (windsurfing, parachute, canoe, vodné bicykle, banán, water  ski).

Wellness

Hostia môžu zadarmo využiť služby SPA: sauna, turecké kúpele. Za poplatok sú k dispozícii služby kaderníka, manikúra, pedikúra, taktiež masáže a vírivka.

Koncept

Koncept Ultra All Inclusive zahŕňa raňajky, neskoré raňajky, obedy, večere formou otvoreného bufetu, občerstvenie počas dňa, vybrané lokálne a importované nealkoholické a alkoholické nápoje. Podrobný rozpis služieb Ultra All inclusive dostanú hostia na recepcii hotela pri ubytovaní.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hedef Resort & Spa Hotel *****
Typ pláže: piesočno – kamienková, mólo
Vzdialenosť od pláže: 80 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 877 020
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hedef-resort-alanya-turecko-z877020/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií