Margaritas Cancún Hotel

  Mexiko, Quintana Roo, Cancún

Hotel Margaritas Cancun

    Mexiko, Quintana Roo, Cancún
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Odbavenie na letisku 2 hodiny pred plánovaným odletom. Prílet do Cancúnu, uvítanie na letisku a transfer do hotela podľa Vášho výberu v Cancúne (cca 20 min.), rozmanitého letoviska Playa del Carmen (cca 1,5 hodiny) alebo Akumalu (transfer trvá cca 2 hodiny).

2 - 7: POBYT V CANCÚNE ALEBO PLAYA DEL CARMEN
Pobyt pri mori v hoteli podľa Vášho výberu v letoviskách Cancún alebo Playa del Carmen či v Akumale. Pobyt bez stravy, s raňajkami či s All Inclusive. Voľno na kúpanie, opaľovanie, vodné športy či šnorchlovanie s pozorovaním koralov. V hoteloch s programom All Inclusive sú v cene pobytu raňajky, obed aj večera formou švédskych stolov v hlavnej reštaurácii (v ďalších reštauráciách a la carte je nutná rezervácia 24 hodín vopred), snacky počas dňa, neobmedzená konzumácia nealkoholických aj alkoholických nápojov počas dňa väčšinou až do polnoci, široká ponuka športových aktivít a nemotorizovaných vodných športov v cene pobytu. Pestrá ponuka animačných a zábavných programov Vás zabaví počas celého dňa aj večera. Pobyt v Mexiku ponúka nepreberné množstvo aktivít – odporúčame fakultatívne navštíviť najväčší a najslávnejší komplex mayských pyramíd na polostrove Yucatán – Chichén Itzá. Milovníci vodných radovánok by si nemali nechať ujsť návštevu prírodných rezervácií Xel – Há či Xcaret s možnosťou plávania s delfínmi. Nezabudnuteľným zážitkom je prehliadka mayskej pevnosti na brehu mora v Tulume. Veľkým zážitkom sú aj jednodenné výlety na ostrovy Cozumel či Isla Mujeres so šnorchlovaním a pozorovaním koralov a vynikajúcimi nákupnými možnosťami. Pobyt v Mexiku ponúka široké možnosti nočného života – od prechádzok po rušnej promenáde v letovisku Playa del Carmen s mnohými reštauráciami, barmi a obchodíkmi so suvenírmi či návštevu luxusných reštaurácií a klubov v Cancúne. Len máloktorý turista odolá nákupu niektorého z miestnych suvenírov - šál, šatiek, mexického sombrera, tequily či mezkalu až po keramické mayské kalendáre.

8: ODLET DO VIEDNE
Predpoludním voľno na kúpanie, opaľovanie, vodné športy či posledné nákupy suvenírov. Popoludní transfer späť na letisko v Cancúne a odlet späť do Viedne.

9: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Hotel Margaritas Cancun 3

Popis: nedávno zrekonštruovaný hotel ponúka príjemné ubytovanie v komfortne vybavených izbách. Vzdialenosť od letiska je cca 20 minút jazdy, národný park Yum Balam Nature Reserve sa nachádza cca 30 minút od hotela. V blízkosti je množstvo reštaurácií, barov a kaviarní, tiež môžete navštíviť jedno z najväčších nákupných centier. Pláž je vzdialená 7 minút od hotela.

Vybavenie: k dispozícii je recepcia, reštaurácia, bar, kaviareň, business centrum, zmenáreň, čistiareň, zadarmo pripojenie na Wi-Fi, kaderníctvo, detské ihrisko, detský klub.

Pláž: hotel sa nachádza 7 minút jazdy od pláže. Zdarma kyvadlová doprava, na pláži sa nachádza plážový klub.

Zábava a šport: fitness, tenis, v blízkosti golfové ihrisko s možnosťou golfových lekcií (za poplatok), na šnorchlovanie a potápačské kurzy (za poplatok).

Stravovanie: raňajky amerického typu.

Vybavenie izby: všetky izby s možnosťou jednej prístelky sú klimatizované s vlastným sociálnym zariadením. Vybavené sú SAT-TV, Wi-Fi, telefónom, rádiom, trezorom, fénom a žehličkou. Na vyžiadanie detská postieľka (zdarma). Väčšina izieb má balkón.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Margaritas Cancún Hotel ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 2500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 513 668
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-margaritas-cancun-quintana-roo-mexiko-z1513668/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Mexiko

Mexiko, oficiálnym názvom Spojené štáty mexické, je krajinou v Strednej Amerike. Územie Mexika je vďaka svojej rozľahlosti veľmi rôznorodé. Nájdeme tu piesočné pláže, hory, púšte, savany aj tropické pralesy. Najznámejším turistickým lákadlom sú pamiatky mayskej a aztéckej kultúry reprezentované monumentálnymi stavbami dávnych civilizácií. Dovolenka v Mexiku je rajom pre dobrodruhov, ktorí môžu kúpanie v Karibiku alebo Tichom oceáne kombinovať s poznávaním výnimočných prírodných a kultúrnych zaujímavostí. Výhodou tejto krajiny v Strednej Amerike je to, že si tu každý nájde to svoje, po čom naozaj túži. Prírodné scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky aj tamojšia biota sú naozaj úchvatné. Na druhej strane stojí netradičná stará kultúra, ktorej odkazy sú v Mexiku výnimočne zachované.

Mexiko - viac informácií