Hotel AP Adriana Beach Resort

  Portugalsko, Algarve, Praia da Falésia

Adriana Beach Club Resort

    Portugalsko, Algarve, Albufeira
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nasledujúci text je strojovo preložený... zobraziť v origináli zobraziť v origináli
Priestranný klub ... Rodinná ... Veľká piesočná pláž ... \ t

Umiestnenie: Tichý, na kilometer-dlhá pláž Praia da Falésia asi 300 m (cez schody na dosah). Centrum mesta Albufeira je vzdialené asi 10 km, kyvadlový autobus 4 krát denne (4 dni v týždni do mesta Albufeira, 3 dni v týždni do mesta Vilamoura). Doba prenosu: približne 40 až 120 minút.

Vybavenie: Populárny klubový komplex s 438 izbami sa vyznačuje priestranným, atraktívnym dizajnom. Radové domy s 1 až 2 poschodiami sú rozložené na dobre udržiavanej záhrade. Hlavná budova s recepciou, Wi-Fi vo verejných priestoroch (v cene), stánok, bufetová reštaurácia s krytou terasou, 2 špeciálne reštaurácie (v závislosti od sezóny a obsadenosti), bar a bar pri bazéne. Bazén s terasami a trávnikmi. Tu a na pláži (v závislosti od dostupnosti) sú zahrnuté plážové ležadlá a slnečníky. V cene je zahrnutá prvá osuška (za zálohu), výmena uterákov za poplatok.

Ubytovanie: Dvojlôžkové izby (B1-2A), cca 17 m2, ponúkajú chladničku, klimatizáciu, trezor, satelitnú TV, telefón, sušič na vlasy, kúpeľňu s vaňou a integrovanú sprchu, WC a balkón alebo terasu. K dispozícii je voliteľná hospodárska miestnosť (B2S). Priestranné dvojlôžkové izby (B2-3C), asi 21m2, navyše s rozkladacou pohovkou, inak B2A. K dispozícii sú dve dvojlôžkové izby so spojovacími dverami (B2-5B) s príslušenstvom ako B2A. Dvojlôžkové izby (A1-2A) majú lepšiu polohu, kúpeľňu s vaňou alebo sprchou, inak ako B2A. Voliteľná ekonomická miestnosť (A1-2S) k dispozícii. Tiež priestrannejšie izby typu Superior (A2-3B), navyše s posedením a rozkladacou pohovkou, možnosť rezervácie. K dispozícii sú izby Superior a dvojlôžkové izby so spojovacími dverami (A2-5C).

Jedlo a pitie: All Inclusive. Večer sa žiada o vhodné oblečenie.

All Inclusive: Bufety. Na večeru, stolové víno, pivo, vodu a nealkoholické nápoje. Občerstvenie od 10:00 do 12:00 a od 15:00 do 18:00. Ľad od 10:30 do 17:00. Vybrané miestne alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:30 do 23:00.

Zábava: Animačný program s dennými aktivitami a show programom alebo živá hudba večer.

Šport / Aktivity: Zahrnuté: aerobik, plážový volejbal, posilňovňa, futbal, volejbal, vodný aerobik. Za poplatok: biliard, gule, minigolf, 6 tenisových kurtov.

Wellness: Zahrnuté: Krytý bazén (vyhrievaný od marca do júna a od septembra do októbra), sauna, parný kúpeľ, vírivka. Za poplatok: kaderníctvo, kúpele s kúpeľnými a kozmetickými procedúrami, masáže.

Rodiny: detské ihrisko, 2 samostatné detské bazény, miniklub (4 až 11 rokov). Služba stráženia detí (na vyžiadanie, za poplatok).

Info: Kreditné karty: American Express, Mastercard, VISA; Kategória krajiny: 4 hviezdičky.

Upozornenie: Vonkajšie aktivity a zariadenia sú k dispozícii za priaznivého počasia.

Výhodná úspora:15% zľava na skoré vtáky, voľné noci, napr. 14 = 12 v určitých termínoch, pozrite prosím cenovú časť.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

AP Adriana Beach Resort ****
Typ pláže: piesočnatá, obtiažny prístup
Vzdialenosť od pláže: 250 m

Popis ubytovania a programu zájazdu v origináli

Nasledujúci text je zobrazený v origináli ... zobraziť strojový preklad
Weitläufiger Club ... Familienfreundlich ... Toller Sandstrand ...




Lage: Ruhig, zum kilometerlangen Strand Praia da Falésia ca. 300 m (über Treppen zu erreichen). Das Zentrum von Albufeira ist ca. 10 km entfernt, 4-mal täglich Shuttlebus (4 Tage pro Woche nach Albufeira, 3 Tage pro Woche nach Vilamoura). Transferzeit: ca. 40 bis 120 Minuten.




Ausstattung: Die beliebte Clubanlage mit 438 Zimmern zeichnet sich durch ihre weitläufige, ansprechende Bauweise aus. Die Reihenhäuser mit 1 bis 2 Etagen verteilen sich in einer gepflegten Gartenanlage. Hauptgebäude mit Rezeption, WLAN in den öffentlichen Bereichen (inklusive), Kiosk, Buffetrestaurant mit überdachter Terrasse, 2 Spezialitätenrestaurants (je nach Saison und Belegung geöffnet), Bar und Poolbar. Pool mit Terrassen und Liegewiesen. Hier und am Strand (nach Verfügbarkeit) sind Liegen und Sonnenschirme inklusive. Das erste Badetuch ist inklusive (gegen Kaution), Wechsel der Badetücher gegen Gebühr.




Unterbringung: Die Doppelzimmer (B1-2A), ca. 17 qm, bieten Kühlschrank, Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Föhn, Bad mit Badewanne und integrierter Dusche, WC und Balkon oder Terrasse. Wahlweise Sparzimmer (B2S) buchbar. Geräumigere Doppelzimmer (B2-3C), ca. 21 qm, zusätzlich mit Sofabett, sonst wie B2A. Zwei Doppelzimmer mit Verbindungstür (B2-5B) buchbar, mit Ausstattung wie B2A. Die Doppelzimmer (A1-2A) haben eine bessere Lage, Bad mit Badewanne oder Dusche, sonst wie B2A. Wahlweise Sparzimmer (A1-2S) buchbar. Auch geräumigere Superior-Zimmer (A2-3B), zusätzlich mit Sitzecke und Sofabett, buchbar. Superior-Zimmer und Doppelzimmer mit Verbindungstür (A2-5C) buchbar.




Essen & Trinken: All Inclusive. Abends wird um angemessene Kleidung gebeten.




All Inclusive: Buffets. Zum Essen Tafelwein, Bier, Wasser und Erfrischungsgetränke. Snacks von 10.00-12.00 Uhr und von 15.00-18.00 Uhr. Eis von 10.30-17.00 Uhr. Ausgewählte, lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke von 10.30-23.00 Uhr.




Unterhaltung: Animationsprogramm mit Tagesaktivitäten und Showprogramm oder Livemusik am Abend.




Sport/Aktivitäten: Inklusive: Aerobic, Beachvolleyball, Fitnessraum, Fußball, Volleyball, Wassergymnastik. Gegen Gebühr: Billard, Boule, Minigolf, 6 Tennisplätze.




Wellness: Inklusive: Hallenbad (beheizt von März bis Juni und September bis Oktober), Sauna, Dampfbad, Whirlpool. Gegen Gebühr: Friseur, Spa mit Wellness- und Beautybehandlungen, Massagen.




Familien: Kinderspielplatz, 2 separate Kinderbecken, Miniclub (4 bis 11 Jahre). Babysitterservice (auf Anfrage, gegen Gebühr).




Info: Kreditkarten: American Express, Mastercard, VISA; Landeskategorie: 4 Sterne.




Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.




Sparvorteil: Bis zu 15% Frühbucherrabatt, Gratisnächte, z.B. 14=12 zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 887 496
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-adriana-beach-club-resort-algarve-portugalsko-z887496/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Portugalsko

Z dvoch krajín na Pyrenejskom polostrove predstavuje Portugalsko tú menšiu a hlavne nedocenenú turistickú destináciu. Portugalsko láka každoročne tisíce Slovákov na vôňu pomarančov i ďalšieho ovocia, ako aj na chuť pravého portského vína. Juh krajiny je preslávený nádhernými plážami a bohatým nočným životom. Ide predovšetkým o oblasť Algarve, kde je vybudovaných najviac hotelov a je tu najteplejšie more v rámci Portugalska. Stred krajiny uspokojí milovníkov histórie vďaka početným kultúrnym pamiatkam a hlavnému mestu Lisabon. Sever zas vábi na staré ľudové tradície v malých dedinkách a na povestné vínne pivnice. Je tu najväčšia sila portugalského patriotizmu a centrom oblasti je veľmi známe Porto. Portugalsko má asi desať a pol milióna obyvateľov, asi rovnako ako Česká republika. K Portugalsku patria aj ďalšie dve obľúbené ostrovné destinácie, ktorými sú Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1.5.2017 bude v meste Santa Cruz na portugalskom ostrove Madeira vyberaná pobytová taxa ecotax vo výške 1 EUR/os./noc, max 5 EUR/os./pobyt. Poplatok bude hradený priamo v mieste pobytu ubytovateľovi. Nariadenie sa vzťahuje na všetky typy ubytovacích zariadení v obci Santa Cruz. Od poplatku sú oslobodené osoby do 18 rokov.

Portugalsko - viac informácií