Hotel Sofianna Resort & Spa Louis

  Cyprus, Paphos

SunConnect Sofianna Resort

    Cyprus, Južný Cyprus, Paphos
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nasledujúci text je strojovo preložený... zobraziť v origináli zobraziť v origináli

  • Bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet v celom hoteli




  • Akcia a relax pre všetky vekové kategórie




  • Veľkorysé bazény a

izby vhodné pre rodiny




  • Univerzálny program pre deti




  • Detský klub s Lollo & Bernie


Poloha: Stredisko sa nachádza len 400 m od kamienkovej pláže a mora. Do centra mesta Kato Paphos s rôznymi nákupnými a zábavnými zariadeniami, ako aj do reštaurácií a barov sa dostanete asi za 300 m. Transfer z letiska Paphos trvá približne 25 až 60 minút.

Zariadenie: Pre rodiny s deťmi resort má 163 renovovaných izieb rozložených na 3 podlažiach. K vybaveniu patrí lobby s recepciou a internetový kútik (za poplatok). Wi-Fi pripojenie je zahrnuté v celom hoteli. Bufetová reštaurácia, à la carte a snack reštaurácia. K dispozícii sú tiež 3 bary, kaviareň a mini market. V dobre udržiavanom vonkajšom areáli sa nachádzajú 2 bazény (iba 1 dospelý, od 18 rokov) so slnečnou terasou. Plážové ležadlá a slnečníky sú zahrnuté v bazéne na pláži za poplatok. Vrátane uterákov.

Ubytovanie : Moderné a priateľské zariadené dvojlôžkové izby (A1-2A), cca 26 m² sú vybavené posedením, chladničkou, zariadením na prípravu kávy a čaju, klimatizáciou, trezorom na prenájom, SAT-TV, WLAN (v cene), telefónom, kúpeľňou so sprchou, WC, sušič vlasov a balkón s výhľadom na bazén alebo pôdu. Spar izba (A2S) v obmedzenej dostupnosti, žiadne želanie zariadenia a situácie možné, s balkónom na strane krajiny, inak ako A2A. Dvojlôžková izba s manželskou posteľou (A2B) s priamym prístupom k bazénu a balkónom na strane pozemku s možnosťou rezervácie, inak A2A. Superior rodinná izba (A2C), asi 35 m² sa skladá z obývacej izby / spálne s balkónom, inak sa nachádza ako A2A, tiež ako junior suite swim-up (A2E), asi 30m2, s priamym prístupom k bazénu a balkónom Možnosť rezervácie s výhľadom na hory. Priestranná izba Deluxe (A2-3D), asi 43m2, dve izby, inak A2C rezervovateľné. Komfortné apartmány (A2-4G) s balkónom s výhľadom na bazén.

Jedlo a pitie: All Inclusive. Všetky jedlá formou bufetu. Večera sa vyžaduje pre vhodné oblečenie.

All Inclusive: Vybrané miestne alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 23:00. Občerstvenie počas dňa. Reštaurácia à la carte nie je zahrnutá v cene All Inclusive.

Šport / Aktivity: V cene: basketbal, posilňovňa (od 16 rokov), stolný tenis, volejbal. Za poplatok: biliard.

Wellness: Zahrnuté: Krytý bazén v kúpeľnom areáli (od 16 rokov). Za poplatok: procedúry a masáže, ako aj sauna a vírivka v kúpeľnom areáli (od 16 rokov).

Rodiny: Detský bazén s tobogánmi (pre deti 3-12 rokov), detský klub Lollo & Bernie (3-11 rokov) od 05.05. do 27.10.19. a Teen Lounge (12-17 rokov), detské ihrisko.

Info: Hotel je nefajčiarsky hotel s vyhradeným priestorom pre fajčiarov. Fajčenie v iných priestoroch nie je povolené.

Informačná stránka hotela MySunConnect http://sofianna.sunconnect.eu/ obsahuje aktuálne programy aktivít, týždenné informácie o programe a ďalšie informácie o hotelových zariadeniach. Za krátkodobé zmeny je zodpovedný hotel a sú vyhradené.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Sofianna Resort & Spa Louis ****
Typ pláže: piesočnatá, betónové pláty
Vzdialenosť od pláže: 500 m

Popis ubytovania a programu zájazdu v origináli

Nasledujúci text je zobrazený v origináli ... zobraziť strojový preklad

  • Kostenfreies WLAN im gesamten Hotel




  • Action und Entspannung für jedes Alter




  • Großzügige Poolanlagen und

familienfreundliche Zimmer




  • Ein vielseitiges Kinderprogramm




  • Kids Club mit Lollo & Bernie





Lage: Das Resort liegt nur ca. 400 m vom Kiesstrand und dem Meer entfernt. Das Ortszentrum von Kato Paphos mit diversen Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten sowie Restaurants und Bars ist nach ca. 300 m zu erreichen. Die Transferzeit vom Flughafen Paphos beträgt ca. 25 bis 60 Minuten.




Ausstattung: Das familienfreundliche Resort verfügt über 163 renovierte Gästezimmer verteilt auf 3 Etagen. Zu den Einrichtungen zählen Lobby mit Rezeption und Internetecke (gegen Gebühr). WLAN ist im gesamten Hotel inklusive. Buffetrestaurant, À-la-carte und Snack-Restaurant. Des Weiteren gibt es 3 Bars, Café sowie Minimarkt. Im gepflegten Außenbereich befinden sich 2 Swimmingpools (1 davon nur für Erwachsene ab 18 Jahren) mit Sonnenterrasse, sowie zwei separate Kinderpools. Liegen und Sonnenschirme sind am Pool inklusive, am Strand gegen Gebühr. Badetücher inklusive (gegen Kaution).




Unterbringung: Die modern und freundlich eingerichteten Doppelzimmer (A1-2A), ca. 26 qm sind ausgestattet mit einer Sitzecke, Kühlschrank, Kaffee-/Teezubereiter, Klimaanlage, Safe, SAT-TV, WLAN (inklusive), Telefon, Bad mit Badewanne oder Dusche, WC, Föhn und Balkon mit Pool- oder Landblick. Sparzimmer (A2S) in begrenzter Verfügbarkeit, keine Wünsche zu Ausstattung und Lage möglich, mit Balkon zur Landseite, sonst wie A2A. Swim-Up-Doppelzimmer (A2B) mit direktem Poolzugang und Balkon zur Landseite buchbar, sonst wie A2A. Superior-Familienzimmer (A2C), ca. 35 qm bestehen aus einem kombiniertem Wohn-/Schlafraum mit Balkon, sonst Ausstattung wie A2A, auch als Junior-Suite-Swim-Up (A2E), ca. 30 qm, mit direktem Poolzugang und Balkon mit Bergblick buchbar. Geräumigere Deluxe-Familienzimmer (A2-3D), ca. 43 qm, zwei Räume, sonst wie A2C buchbar. Komfortable Suiten (A2-4G) mit Balkon mit Poolblick, Bad mit Badewanne und integrierter Dusche.




Essen & Trinken: All Inclusive. Alle Mahlzeiten in Buffetform. Zum Abendessen wird um angemessene Kleidung gebeten.




All Inclusive: Spätaufsteher-Frühstück bis 12 Uhr. Ausgewählte lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke von 10.00 Uhr bis 23.00 Uhr. Tagsüber Snacks. Das À-la-carte-Restaurant ist nicht im All Inclusive enthalten.




Sport/Unterhaltung: Inklusive: Basketball, Fitnessraum (ab 16 Jahre), Fitnesskurse, Volleyball, Fussball, Darts. Gegen Gebühr: Billard, Tischtennis.




Wellness: Inklusive: Hallenbad im Spa-Bereich (ab 16 Jahre). Gegen Gebühr: Anwendungen und Massagen sowie Sauna und Whirlpool im Spa-Bereich (ab 16 Jahre).




Familien: Kinderbecken mit Wasserrutschen (für Kinder von 3-12 Jahren), Lollo & Bernie Kids Club (3-11 Jahre) vom 05.05. bis 27.10.19 und eine Teen Lounge (12-17 Jahren), Spielplatz, Spielezimmer, Kinderdisco.




Info: Das Hotel ist ein Nichtraucher-Hotel mit einer ausgewiesenen Raucherzone. Das Rauchen in anderen Berreichen ist nicht gestattet.




Auf der hoteleigenen Informationsseite MySunConnect http://sofianna.sunconnect.eu/ finden Sie aktuelle Aktivitätenprogramme, Informationen zum Wochenprogramm sowie weitere Informationen zu den Einrichtungen des Hotels. Kurzfristige Änderungen obliegen dem Hotel und sind vorbehalten.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 909 355
Dnes 8–16 h

Lokalita

Cyprus

Cyprus je tretím najväčším ostrovom v Stredozemnom mori. Po búrlivej histórii patrí v súčasnosti medzi obľúbené ciele turistov. Ostrov je rozdelený na grécku a tureckú časť. Známe turistické letoviská nájdeme v obidvoch častiach a vďaka polohe v subtropickom pásme v krajine panuje dlhé a teplé leto. Dôvodom toho, že letné teploty okolo 25 °C tu vydržia až do konca októbra, je priaznivá poloha Cypru. V Stredozemnom mori leží ešte južnejšie ako Turecko. Napriek tomu je sem možné vyraziť aj za zimnú dovolenku. Takmer dvetisíc metrov vysoký vrchol nachádzajúci sa v pohorí Troodos umožní v zime lyžovanie, pri ktorom uvidíte netradičné scenérie. Cyprom kráčala staroveká história, preto tu na každom kroku nájdete odkazy niekdajších kultúr. Pre návštevu južnej gréckej časti platia pravidlá platné v rámci Európskej únie a stačí občiansky preukaz. Na návštevu severnej tureckej časti je však potrebný cestovný pas, ktorý musí byť platný ešte pol roka po plánovanom príchode z tejto krajiny.

Cyprus - viac informácií