Hotel Corona

  Bulharsko, Svätý Vlas, Svatý Vlas

Corona

    Bulharsko, Svätý Vlas
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis a poloha

Hotel Corona sa nachádza v oblasti Sveti Vlas pri krásnej slnečnej pláži.

Vybavenie hotela

Hotel sa nachádza hneď pri pláži no k dispozícií máte aj krásnu slnečnú terasu alebo aj bazén. Pre deti je vytvorený detský bazén, vodná šmykľavka a detské ihrisko. V hoteli je Wi-Fi pripojenie na internet k dispozícií zadarmo. Parkovanie je k dispozícií na mieste a je bezplatné.

Vybavenie izby

V hoteli sú k dispozícií 1-lôžkové a 2-lôžkové a 3-lôžkové izby. Izby sú vybavené klimatizáciou, telefónom, TV, trezorom a chladničkou. Izby sú vybavené kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou.

Stravovanie

Hotel vám ponúka možnosť stravy vo forme raňajok, polpenzie alebo all inclusive.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Corona ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 925 211
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-corona-svaty-vlas-bulharsko-z925211/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií