Playa Cayo Santa Maria Hotel

  Kuba, Villa Clara, Cayo Santa Maria

Playa Cayo Santa Maria

    Kuba, Villa Clara, Cayo Santa Maria
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

hotel Playa Cayo Santa Maria sa nachádza priamo na krásnej pláži Cayo Santa Maria s bielym pieskom a približne 50 km od centra mesta Caibarien. Tento All-inclusive rezort ponúka neobmedzený prístup do všetkých barov a reštaurácií, voľnočasové aktivity pre deti i dospelých, elektrické vozíky, vďaka ktorým sa hostia môžu ľahko pohybovať po rezorte, oddych pri bazéne či na pláži s krásnym výhľadom na tyrkysové vody oceánu. O vaše telo sa postarajú v hotelovom SPA a vybiť či dobiť energiu môžete v posilňovni, na hodinách tanca a tenisu. Nesmiete zabudnúť ani na váš žalúdok, úžasná gastronómia, či už preferujete kubánsku kuchyňu, ázijskú alebo taliansku, poteší vaše chuťové poháriky. Príďte zabudnúť na váš každodenný pracovný život a zrelaxujte telo i ducha v tomto karibskom raji na Cayo Santa Maria. Od letiska v Santa Clara je hotel vzdialený 105 km a od letiska v Havane je hotel vzdialený 400 km.

Vybavenie

24 hodín otvorená recepcia, parkovisko, zmenáreň, požičovňa áut, Wi-Fi pripojenie, 7 bazénov, 1 detský bazén, fitness centrum, masáže, turecká sauna, fínska sauna, salón krásy, tenisové ihrisko, detský klub (2-12 rokov), divadlo, obchod so suvenírmi, reštaurácie a bary (El Tesoro del Almirante – bufetová reštaurácia, Garibaldi – talianska la Carte reštaurácia, Longina - la Carte reštaurácia s medzinárodnou kuchyňou, Panda Rojo - la Carte ázijská reštaurácia, Puerto San Juan - la Carte Seafood, La Choza – pizzeria, Punta Arena – pool bar, Villa Blanca – Lobby bar, Punta Brava – Swim-up bar, Sotavento – pool bar, Theatre bar, Conuco – pool bar, Cohiba – Cigar Lounge, Coffee and Wine – Lobby bar, Cayo Barien – Lobby bar).

Pláž

krásna pláž s bielym pieskom a tyrkysovými vodami pri hoteli.

Zábava a šport

tenis, aerobik, požičovňa bicyklov, bingo, stolové hry, stolný tenis, volejbal, aquafitness, nemotorizované vodné športy (windsurfing, kajaky, ), fitness centrum, masáže, sauny, hodiny tanca, živá hudba, hodiny španielčiny, divadlo, večerný program, potápanie.

Stravovanie

All inclusive – raňajky, obedy, večere, snacky, alkoholické a nealkoholické nápoje počas dňa.

Vybavenie izieb

hotel ponúka 793 izieb (768 x Standard room, 24 x Suite, 1 Master suite) na troch poschodiach s fantastickými výhľadmi na oceán, bazény alebo krásnu záhradu. V základnej cene je izba Standard, ktorá disponuje spálňou s posteľou typu Double bed alebo dvomi Single beds, kúpeľňou so sprchou a sušičom vlasov. K dispozícii je klimatizácia, trezor, TV, telefón, pracovný stôl, minibar, set na prípravu kávy a čaju, žehlička.
Na vyžiadanie naceníme aj iné typy izieb:

Standard room Sea view (extra servis pre tieto izby: fľaša kubánskeho rumu, tanier s ovocím pri príchode, 1x rozostielanie postelí a 1 x rezervácia v reštauráciách, late check-out do 14:00, ak je to v daný deň možné).
Suite (extra servis pre tieto izby: fľaša kubánskeho rumu, tanier s ovocím pri príchode, župan a papuče, 1x rozostielanie postelí a 1 x rezervácia v reštauráciách, late check-out do 16:00, ak je to v daný deň možné).
Suite Sea view (extra servis pre tieto izby: fľaša kubánskeho rumu, tanier s ovocím pri príchode, župan a papuče, 1x rozostielanie postelí a 1 x rezervácia v reštauráciách, late check-out do 16:00, ak je to v daný deň možné).
Beach Suite (extra servis pre tieto izby: 2 fľaše Cava, doplnenie minibaru 1x, hygienické potreby v kúpeľni ako holiaci set, pena, zubná kefka a podobne, tanier s ovocím pri príchode, župan a papuče, rozostielanie postelí každý deň a 1 x rezervácia v reštauráciách, late check-out do 18:00, ak je to v daný deň možné).
Poznámka

na izbe je možné ubytovať maximálne 2 dospelé osoby a 2 deti do 12 rokov alebo 3 dospelé osoby.
6 izieb typu Standard room, ako aj celý hotelový komplex, sú vhodné pre klientov s obmedzenou pohyblivosťou. K dispozícii je i rampa na pláž, do bazéna a reštaurácií.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Playa Cayo Santa Maria *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Cayo Santa Maria, Cayo Santa María
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Playa Cayo Santa Maria Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 331
Dnes 8–16 h

Kuba

Kuba je štát ležiaci v Karibiku a zároveň najväčší ostrov súostrovia Veľké Antily. Okrem hlavného ostrova pozostáva územie krajiny aj z tisícok malých ostrovov a ostrovčekov. Kuba je hojne navštevovanou destináciou vďaka svojim prírodným krásam, tropickým lesom, koralovým útesom a atolom. Najvhodnejším obdobím na návštevu sú zimné mesiace, od mája do októbra je tu obdobie dažďov. Na Kube panuje tropické počasie s príjemnými priemernými teplotami okolo 25 ⁰C. Miestne prostredie je veľmi svojrázne. Tento tropický raj s pohnutou históriou sa postupne otvára svetu. Je to predovšetkým krajina latinských rytmov, farieb, kontrastov, najlepších cigár a kvalitného rumu. Hlavným mestom je pulzujúca historická Havana. Polostrov Varadero je najväčším prímorským rajom a ostrov Cayo Coco najviac vyhľadávajú potápači.

Kuba - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Playa Cayo Santa Maria
    Kuba, Villa Clara, Cayo Santa Maria

Cena
2 514 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 331

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
2 514,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
82,32 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
49,92 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €