Camping & Bungalows Park

Maďarsko, Západné Maďarsko, Vonyarcvashegy

Balaton, Vonyarcvashegy, Park Camping + Bungalows

  Maďarsko, Západné Maďarsko, Vonyarcvashegy
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Park Camping a Bungalows se nachází přímo u jezera Balaton svlastní travnatou pláži na tichém, chráněném místě u jižního úpatí kopce svatého Michala a je obklopen stromy, křovinami a rákosembalatonského břehu. Camping má rozlohu 5 hektarů a nabízí množství aktivit pro strávení volného času, programy pro děti (animace), cyklistické túry, organizované výlety. Camping má vlastní pláž, dětské hřiště, možnost hraní volejbalu, stolního tenisu, projížďky lodičkou a také rybolov s možností najmutíčlunu. V areálu se nachází obchod s potravinami, restaurace. Přímo okolo kempu vede balatonská cyklistická stezka. Je možnost si zapůjčit jízdní kola, pronajmout tenisový kurt, sportovní potřeby a další.

Ubytování

Bungalovy Mini pro 2-3 osobyo rozloze 26 m2+ terasa 5 m2 mají k dispozici obývací pokoj s vybavenou kuchyňkou, dvoulůžkovou ložnici.
Bungalovy Vera pro max. 4 osoby o rozloze 30 m2 + terasa 4 m2 mají k dispozici obývací pokoj se 2 lůžky, dvoulůžkovou ložnici s vybavenou kuchyňkou, sprchu, WC.
Bungalovy Lili pro max. 4+1 osoby o rozloze 45m2 + terasa 5 m2 mají k dispozici 2 dvoulůžkové ložnice, obývací pokoj , vybavenou kuchyňku, sprchu, WC.

Stravování

vlastní.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Camping & Bungalows Park
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 948 663
Dnes 8–16 h

Maďarsko

Maďarsko je susedná krajina, ktorá je dokonca súčasťou Vyšehradského spoločenstva so Slovenskou republikou. Práve malá vzdialenosť a mimoriadne zaujímavé turistické miesta robia z rovinatej krajiny pozdĺž Dunaja ideálny cieľ nielen pre krátkodobé pobyty, ale aj plnohodnotné dovolenky. Najväčšími prednosťami krajiny sú termálne pramene a s nimi spojené wellness centrá, ďalej pomerne veľké jazero Balaton, ktoré je tradičným miestom letného odpočinku a vodných radovánok. Maďarsko je vyhlásenou krajinou skvelého vína a špecifickej vynikajúcej gastronómie. Z tohto dôvodu sú veľkým hitom práve rôzne pobyty vo vínnych pivniciach, často spojené s gastronomickými zážitkami. Veľkým historickým a ekonomickým centrom Maďarska je hlavné mesto Budapešť, ktoré je v súčasnosti intenzívne vyhľadávané za účelom organizovania eurovíkendov a poznávacích pobytov.

Maďarsko - viac informácií