Hotel Agriturismo Borgo San Pecoraio

Taliansko, Toskánsko, Riparbella

BORGO SAN PECORAIO

  Taliansko, Toskánsko, Riparbella
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Charakteristika

apartmánový komplex je umiestnený uprostred toskánskej prírody s nádherným výhľadom na okolie. Vhodné i pre náročnejších klientov.

Ubytovanie

apartmány sú pekne a moderne zariadené, vždy s vybaveným kuchynským kútom, SPR+WC, balkón/terasa. A2: (30 m2, max. 2 osoby) štúdio (jedna miestnosť) s dvomi lôžkami, kuchynský kút, SPR+WC, balkón/terasa. D8: (75 m2, max. 8 osôb) v kamennom starom dome - tri spálne po dvoch lôžkach, denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom, kuchynka, SPR+WC, kúpeľňa s vaňou a WC, balkón/terasa. D8 TULIPANO: (83 m2, max. 8 osôb, dvojpodlažný apartmán) na prízemí - spálňa s dvojlôžkom, denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom, SPR+WC. Na 1. poschodí (podkroví) - dve spálne po dvoch lôžkach, SPR+WC, terasa. C6 Tulipano: (48-68 m2, max. 6 osôb) na prízemí - spálňa s dvojlôžkom spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s kuchynským kútom, SPR+WC, terasa. B3: (34 m2, max. 3 osoby) (na 1. poschodí) spálňa s dvojlôžkom, denná miestnosť s rozkladacím lôžkom a kuchynským kútom, SPR+WC, terasa. B3S: (34 m2, max. 3 osoby) (na 2. poschodí) spálňa s dvojlôžkom, denná miestnosť s rozkladacím lôžkom a kuchynským kútom, SPR+WC, terasa. B4: (34-50 m2, max. 4 osoby) spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom, SPR+WC, balkón/terasa. C4: (43 m2, max. 4 osoby) (na 2. poschodí) spálňa s dvojlôžkom, spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s kuchynským kútom, SPR+WC, balkón/terasa. C4S: (70 m2, max. 4 osoby, dvojpodlažný apartmán) (na 3. a 4. poschodí) nižšie poschodie - spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s kuchynským kútom, SPR+WC, balkón s výhľadom na more. Horné poschodie (podkrovie) - spálňa s dvomi lôžkami. C5: (54 m2, max. 5 osôb) spálňa s dvojlôžkom, spálňa s dvomi lôžkami, denní miestnosť s rozkladacím lôžkom a kuchynským kútom, SPR+WC, balkón/terasa. C6: (48-68 m2, max. 6 osôb) spálňa s dvojlôžkom, spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom, SPR+WC, balkón/terasa. D6: (70 m2, max. 6 osôb, dvojpodlažný apartmán) na prízemí - spálňa s dvomi lôžkami, denná miestnosť s kuchynským kútom, SPR+WC, terasa. Na 1. poschodí (podkroví) - dve spálne po dvoch lôžkach, SPR+WC.

Postieľka

na vyžiadanie pre dieťa do 3 rokov, 25 €/týždeň.

Stravovanie

vlastné, možnosť dokúpenia raňajok, polpenzie, alebo plnej penzie.

Služby

recepcia, Wi-Fi (zdarma), reštaurácia/ pizzeria, bazén pre dospelých (700 m2) so slnečníkmi a ležadlami (1 slnečník+2 ležadlá/ apartmán), bazén pre deti (240 m2), bar, práčovňa (za poplatok), tenisové kurty, detský kútik, plážový volejbal, futbalové ihrisko.

Parkování

v areáli.

Vzdialenosť od centra

Riparbella 3 km.

Vzdialenosť od pláže

Marina di Cecina 16 km.

Pláž

piesočná s pozvoľným vstupom do mora, plážový servis možno dokúpiť na mieste.

Zviera

nepovolené.

Upozorneni

Cena za apartmán sa môže zmeniť (podľa aktuálnej obsadenosti rezidencie). Aktuálnu cenu Vám potvrdíme pri rezervácii.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Agriturismo Borgo San Pecoraio

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 631 643
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-borgo-san-pecoraio-toskansko-taliansko-z1631643/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií