Hotel Vila Jardula

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Brela

Brela - vila JARDULA

  Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Brela
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Brela - vila JARDULA

Vila Jardula se nachází v klidné části Brely zvaná Jardula, vzdálena od moře cca 80 metrů, přístup k moři od vily je po schodech (není  vhodné pro špatně chodící osoby).
Většina apartmánů (studia) jsou ve druhém patře a všechny mají balkon. Jedno studio je ve třetím patře a má velkou terasu směrem na moře. Vila je postavena ve svahu nad mořem nedaleko hezkých oblázkových pláží, přístup po schodech. Do centra Brely je to pěšky klidnou chůzí 45 minut. Parkování je zajištěné nad apartmánem (zdarma). Všechna studia a apartmán jsou klimatizované. Wifi je zdarma.

Ubytování:
APT 4+1 č. 1 - dva dvoulůžkové pokoje, z toho v jednom je možnost přistýlky, jeden pokoj má balkon s pohledem do zeleně, kuchyňský kout, sprcha, WC, TV, stůl a židle na balkoně. Apartmán je možný využít pro 4 nebo 5 osob.

Studio  2+1  č. 2 a 3 - jedna místnost s třemi lůžky, kuchyňský kout, velký balkon s výhledem na moře, sprcha, WC, TV, stůl a židle na balkoně. Studio je možné využít pro 2 nebo 3 osoby.

Studio 2+2 č. 4 - jedna místnost s dvěma lůžky + rozkládací gauč vhodný pro 2 děti nebo jednu dospělou osobu, kuchyňský kout, balkon s bočním výhledem na moře, sprcha, WC, TV, stůl a židle na balkoně. Studio je možné využít pro 3 dospělé osoby nebo 4 osoby - 2 dospělé a 2 děti.

Studio 2+1 č. 5 - jedna místnost s dvěma lůžky  + rozkládací gauč pro 1 osobu (spíše vhodné pro dítě do 18 let), kuchyňka je naproti pokoji přes chodbičku, sprcha, WC, TV, malý balkon s pohledem do zeleně a na sousední apartmán, stůl a židle na balkoně

Studio 2+1 č. 6 - jedna místnost s dvěma lůžky  + rozkládací křeslo, kuchyňský kout, sprcha, WC, TV,  velká tereasa s výhledem na moře, stůl a židle na terase

DOMÁCÍ MAZLÍČCI NEJSOU DOVOLENI!!!

Základná cena zahŕňa

  • ubytování na příslušný počet nocí pro příslušný počet osob, spotřebu vody a energie, používání kuchyňského vybavení, ložní prádlo, ručníky, závěrečný úklid, pobytovou taxu

Základná cena nezahŕňa

  • dopravu, pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: MEDITERAN travel s.r.o., IČO 27489442.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Brela - vila JARDULA
Lokalita podľa usporiadateľa: Stredná Dalmácia, Brela

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Jardula ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 015 176
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Brela - vila JARDULA
  Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Brela

Cena
261 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 2 015 176

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
260,80 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
19,60 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
12,10 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €