Vila Tiha Apartmány

Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Brela

Vila Tiha

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Brela
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Vila Tiha

Vila Tiha je umístěna v letovisku Brela, vzdálená cca 150 metrů od pláže, přístup k moři je po schodech ve svahu (není  vhodné  pro  šaptně chodící  osoby).

Popis ubytování: Ve druhém patře vily nabízíme jeden prostorný velký apartmán s klimatizací , kde je možné ubytovat až 7 osob. Apartmán má balkóny orientované jak na moře, tak na pohoří Biokovo,  1x ložnici pro 2 osoby, 1x ložnici pro 3 osoby, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, kompletně vybavenou kuchyň s jídelním stolem, 2x koupelnu s WC, terasu. Parkování osobních aut je před domem.

Základní cena apartmánu je za 4 osoby. Osoba na třetím lůžku v ložnici a osoby na gauči v obývacím pokoji jsou za příplatek.

Pláž: oblázková, 150 m

WIFI zdarma

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Tiha Apartmány
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 150 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 676 222
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-vila-tiha-makarska-riviera-chorvatsko-z1676222/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií