Vila Rejo Apartmány

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Dugi Rat

Apartmány Rejo

    Chorvátsko, Omiš, Stredná Dalmácia, Dugi Rat
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
rychly popis

Moderný apartmánový dom v príjemnom prostredí mestečka Dugi Rat, asi 5 km od centra strediska Omiš, ponúka kvalitné ubytovanie s nádherným výhľadom na more a na ostrov Brač.

poloha

450 m od pláže, asi 400 m od centra strediska Dugi Rat, 5 km od centra Omišu, 19 km od mesta Split

ubytovanie

apartmány pre 2-4 osoby sú vybavené klimatizáciou, Wi-Fi, SAT-TV, kúpeľňou s WC, balkónom alebo terasou s výhľadom na more. Každý apartmán pozostáva z oddelenej dvojlôžkovej spálne, obývacej miestnosti s kuchynským kútom a rozkladacím gaučom pre 2 osoby (max. 2 deti do 12 rokov). V objekte je k dispozícii aj vonkajší gril, každý apartmán má zdarma 1 parkovacie miesto.

stravovanie

bez stravy

plaz

kamienková, ležadlá a slnečníky za poplatok, vodné športy za poplatok.

doprava

autobusová, individuálna

informacie o krajine a stredisku

Chorvátsko
Viac ako tisíc km dlhé jadranské pobrežie medzi Umagom na severe a Dubrovníkom na juhu je už dávno známe ako raj pre milovníkov mora, potápania, dobrého vína a vynikajúcej kuchyne. Dlhé pláže, termálne pramene, mohutné pohoria, či malebné mestá v nížine – to všetko ponúka návštevníkovi Chorvátsko. V neposlednom rade priateľské obyvateľstvo, s ktorým sa dorozumieme aj bez slovníka, je dôvodom k tomu, že Chorvátsko je pre slovenských turistov krajinou číslo jeden.

omis

Prekrásne mestečko strednej Dalmácie medzi Splitom a Makarskou riviérou. Pohorie Mosor s kaňonom rieky Cetiny mu dodáva neopakovateľné čaro. Nad starým centrom sa vypína zrúcanina stredovekej benátskej pevnosti Starigrad. Mesto sa preslávilo aj nakrúcaním prírodných scenérií k fil­mu Winnetou. Omišská riviéra patrí medzi najvyhľadávanejšie vďaka svojim štrkovým a piesočnatým plážam. Časť Omiš-Duče sa vyznačuje 3 km dlhou krásnou pieskovou plážou s pozvoľným vstupom do mora, vhodným aj pre tie najmenšie deti. Južnejšia časť Omiš-Nemira je tichšia a ponúka priezračnú vodu a úchvatné výhľady na more zo svojich svahov.

fakultativne vylety

Split-Trogir - poldenný výlet autobusom. Prehliadka najväčšieho mesta na chorvátskom pobreží Splitu a historického Trogiru.

Vodopády na rieke Krka - celodenný výlet autobusom do národného parku. Rieka Krka väčšinu svojej dĺžky preteká kaňonom, nachádza sa na nej mnoho vodopádov aj jazier. Medzi dvomi najkrajšími vodopádmi Rokši slapem a Skadarski bukem sa nachádza Františkánsky kláštor so vzácnou knižnicou.

Dubrovnik - lodenný výlet autobusom. Prehliadka historického mesta zapísaného v zozname UNESCO spojená s návštevou najznámejších pamätihodností.

Medjugorje - celodenný výlet autobusom. Návšteva pútnického miesta a vodopádov Kravice na spiatočnej ceste.

Ostrovy Hvar a Brač - celodenný výlet loďou. Plavba na ostrov Hvar, prehliadka mesta Jelsa, pokračovanie v plavbe na ostrov Brač do mesta Bol. Kúpanie na jednej z najkrajších pláží Jadranského mora Zlatni rat.

Základná cena zahŕňa

  • 7x ubytovanie v apartmáne, klimatizácia, posteľná bielizeň, Wi-Fi, spotreba energií a záverečné upratovanie, asistenčné služby delegáta.

Základná cena nezahŕňa

  • Doprava: KLIM BUS 145 EUR/osoba, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 30 EUR/osoba.
  • Povinné príplatky: pobytová taxa nad 18 rokov 21 EUR/osoba/7 nocí, pobytová taxa 12-18 rokov 10,50 EUR/osoba/7 nocí.
  • Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/osoba/deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,30 EUR/deň.
  • Nástupné miesta: BA, KE, - bez príplatku, PO - 5 EUR, TT, Sereď - 10 EUR, NR, PN, TO, - 15 EUR, NM, TN, PE, PP - 18 EUR, ZH, PD, BB, ZV, PB, ZA, MT, LM, PU, RK, LV - 20 EUR.
  • Upozornenie: Miestenky nie je možné zakúpiť.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: TURANCAR Travel s. r. o., IČO 55028241.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Apartmány Rejo ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Makarská riviéra, Dugi Rat

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Rejo Apartmány ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 650 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 964 833
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-apartmany-rejo-omis-chorvatsko-z1964833/1205210074/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Apartmány Rejo
    Chorvátsko, Omiš, Stredná Dalmácia, Dugi Rat

Cena od
237 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 964 833

Pobyt

celá ubytovacia jednotka
1
473,20 €

Poistenie

príplatok za cestovné poistenie Komfort (povinný) - osoba
2
31,20 €
príplatok za cestovné poistenie Plus - osoba
0
40,00 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €