Apartmány Dota

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Podgora

Apartmány Dota, Podgora

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Podgora
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Apartmány Dota, Podgora

FIRST MINUTE - sleva platí do 31.3.2024:

sleva 10 % platí na pobyty do 29.6. a od 24.8. 2024 

sleva 5 % platí na pobyty od 29.6. do 24.8. 2024


Apartmány DOTA***/**** se nacházejí v centru Podgory, na promenádě, 10 metrů od oblázkové pláže. Před vilou je malá zahrada, celý objekt je oplocen. Studia a apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň, koupelnu se sprchou, WC a fénem, SAT TV. Apartmán v přízemí je vhodný pro osoby s menší hybností.

Popis apartmánů:

přízemí - A/2+2*** má dvoulůžkovou ložnici, rozkládací lůžko pro 2 osoby v obývací místnosti, kuchyňský kout, koupelnu, nově v 2020 klimatizaci v obývací místnosti 1. patro - A/4+1**** má dvě dvoulůžkové ložnice - každá s vlastní koupelnou, obývací místnost s možností jedné přistýlky, kuchyňský kout, myčka nádobí, lednička, pračka, velkou terasu směrem na moře, balkón směrem do zahrady, přistýlka je za příplatek; 2. patro - studio S/2*** má jednu místnost se dvěma lůžky, kuchyňský kout, koupelnu, balkón do parku; A/3+1**** má dvě ložnice, obývací místnost, kuchyňský kout s ledničkou, pračka, koupelnu, balkón směrem na moře, přistýlka je za příplatek. 

Stravování: vlastní, možnost večeří nebo olopenza za příplatek.

Parkování je možné na obecním parkovišti za poplatek. Apartmány jsou na pěší zóně a nelze k nim kdykoliv dojet autem. V den příjezdu a odjezdu  to je možné pouze do 10.00 hod. a to po dohodě s majitelem, který může nechat spustit zábrany. Jinak je v domě vozík, na kterém lze zavazadla pohodlně odvést. Pro klienty cestující autobusem - vzdálenost od výstupního místa k apartmánům je cca 200 metrů. Klasifikace ubytování  - hvězdičky - je určena hodnocením pořádající cestovní kanceláře.

Webová kamera ukazuje pláž před apartmány Dota:

Základná cena zahŕňa

  • nájem apartmánu na příslušný počet nocí pro příslušný počet osob, spotřebu vody a energie, používání kuchyňského vybavení, ložní prádlo, ručníky, pobytovou taxu,
  • nájem apartmánu na příslušný počet nocí pro příslušný počet osob, spotřebu vody a energie, používání kuchyňského vybavení, ložní prádlo, ručníky, pobytovou taxu,dopravu autobusem

Základná cena nezahŕňa

  • dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: MEDITERAN travel s.r.o., IČO 27489442.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Apartmány Dota, Podgora ***
Lokalita podľa usporiadateľa: Stredná Dalmácia, Podgora

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartmány Dota ****
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 10 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 015 166
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Apartmány Dota, Podgora
    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Podgora

Cena
357 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 2 015 166

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
357,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
19,60 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
12,10 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €