Hotel Residence Angel

Taliansko, Emilia Romagna, Bellaria-Igea Marina

Residence Angel

  Taliansko, Emilia Romagna, Bellaria-Igea Marina, Rimini
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis letoviska

Bellaria těsně sousedí s letoviskem Igea Marina, odděluje je od sebe pouze říčka Uso, proto se občas toto letovisko považuje za jeden celek. Můžete si prohlédnout původní strážní věž Saracena, kde je nyní sbírka lastur, měkkýšů, korýšů i želvích krunýřů pocházejících ze všech moří světa. Rovinatý terén láká k projížďkám na kole, 6 km dlouhá cyklistická stezka vede kolem řeky až do San Mauro Pascoli. Široké, zlaté, dobře vybavené pláže, jež jsou lemovány promenádou, přímo vyzývají k odpočinku a koupání v Jadranském moři. Centrum tvoří pěší zóna příjemně zastíněná platany, která je ideální pro procházky a nákupy. Za letních večerů toto místo žije v restauracích, barech a diskotékách. Místní kuchyně je typická těstovinami tagliatelle, strozzapreti, cappelletti, rybími a masnými pokrmy. Královnou stolu je piadina, která se jí místo chleba, nebo plněná šunkou, sýrem, sardinkami i zeleninou. Typické jídlo je brodetto - rybí polévka s mořskými plody. Za návštěvu stojí nedaleká města Cesenatico, Rimini a  Santarcangelo ve vnitrozemí. Za jasných dnů je vidět asi 40 km vzdálená hora Monte Titano, na níž se rozkládá San Marino. Ve Viserba di Rimini (8 km) na SS 16 Adriatica naleznete tématický park Italia in miniatura, který vás provede italskými krásami.

Popis objektu

Nově postavená residence ANGEL (Via Uso) se nachází poblíž malebného přístavu, ve vzdálenosti cca 500 m od pláže. Součástí residence je výtah, půjčovna kol, prádelna na žetony a garáž (za poplatek). Apartmány mají vlastní sociální zařízení, TV/SAT, trezor a prostorné balkony s posezením. 

, Slevy a zvláštní nabídky

14=7 v období 29.04. - 03.06., 27.05. - 10.06. a 02.09. - 23.09.
plážový servis v ceně při objednávce do 28.02., omezený počet míst

Pláž

od 3. řady (animace, miniklub, Wi-Fi), soukromá k objektu

Vzdialenosť od

pláže 500 m

Vybavenie objektu

výtah, prádelna, na žetony

Sport

půjčovna kol, kauce 100 €

Ubytovanie

apartmán, A trilo 6/7 -

ložnice s manželskou postelí a dalším lůžkem, ložnice se dvěma lůžky, obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem

()
balkon, bez patrových postelí, TV, trezor, lednice, samostatný mrazák, sprcha, (sprchový kout), zahradní nábytek, parkovací místo, na vyžádání, 35 €/týden, 2. samostatná garáž, na vyžádání, 40 €/týden, nástupní dny sobota, min. pobyt standardně 7, příjezd od 14:30 do 19:00, odjezd od 08:00 do 10:00

Dalšie informácie k ubytovanie od CK

Vonkajší bazén: neni
Klimatizácia: za_poplatek
Televízia: ano
Chladnička: ano
Balkón: ano

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 694 464
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií