Hotel Rezidence Albaré

Taliansko, Trentino - Alto Adige, Marilleva 1400

Rezidence Albare

  Taliansko, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Trentino - Alto Adige, Val di Sole, Marilleva / Folgarida, Marilleva 1400
Poloha

apartmány se nachází u lanovky, která spojuje oblast Skirama Adamello-Brenta (Marilleva – Folgarida a Madonna di Campiglio). Vzdálenost k lanovce je dle polohy apartmánu, komplex je poměrně velký s je součástí komplexu Marilleva 1400. Rezidence je součástí rezidenčního centra, který tvoří také hotel Solaria a nákupní centrum. Klienti se hlásí v recepci rezidence Artuik (16:00-19:00) cca 200 m od rezidence, kde je k dispozici též bar, restaurace, bazén (za poplatek), obchody, lyžárna a minimarket.Všechny ubytovací kapacity na Marilleva 1400 jsou ze sedmdesátých let, takže jak betonové budovy, tak vybavení kapacit je starší, nejedná se tedy v žádném případě o ubytování v typicky horském objektu, ale výhodou je, že jsou to jedny z mála cenově dostupných kapacit u lanovek.

Ubytování

apartmány mají sociální zařízení, fén, kuchyňský kout, TV, mono A0 pro 3 osoby – jedna místnost s dvougaučem a skládacím lůžkem, bilo A1 pro 4 osoby – obývací pokoj s dvougaučem, ložnice s manželskou postelí (místnosti mohou být odděleny zástěnou nebo posuvnými dveřmi), trilo A2 pro 6 osob – 2 ložnice po dvou lůžkách, dvougauč v obývací části, v jedné ložnici může být palanda, (místnosti mohou být odděleny zástěnou nebo posuvnými dveřmi).

Vybavení

parkoviště, použití vybavení rezidence Artuik.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Rezidence Albaré
Vzdialenosť od zjazdovky: priamo pri zjazdovke

0220 665 410 Číslo zájazdu: 928 944
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií