Alexander Beach Hotel & Village Resort

  Grécko, Kréta, Malia

Alexander beach hotel and village resort

    Grécko, Kréta, Kréta - Heraklion, Malia
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Exkluzívna týždňová dovolenka v Alexander beach hotel and village resort 5***** s polpenziou letecky z Bratislavy. Hotel je situovaný priamo na pláži, v pokojnej zelenej oáze, kde môžete relaxovať v tropickej záhrade s krásnym výhľadom.

Doprava:

  • letecky z Bratislavy na Krétu a späť
  • transfer z letiska na hotel a späť
    Prečo si vybrať práve tento letecký zájazd? Cena je vrátane letiskových, palivových a bezpečnostných príplatkov, ktoré si iné CK účtujú zvlášť a pohybujú sa vo výške okolo 200 €. Rovnako je v cene aj transfer z letiska do hotela a späť.
    Program zájazdu:
    1. deň Odletíte z Bratislavy, po prílete transfer na hotel a ubytovanie v hoteli.
    2. - 7. deň Budete mať osobné voľno, v ktorom sa môžete vybrať na niektorý z fakultatívnych výletov.
    8. deň Odhlásite sa z ubytovania, a v čase po odlet na Slovensko budete mať voľný program.
    Ak sa budete chcieť zúčastniť niektorého z fakultatívnych výletov, stačí sa dohodnúť s našim delegátom. Počas zájazdu môžete využiť rozmanité fakultatívne výlety.
    Veľmi elegantný hotel, vzdialený asi 1km od rušného centra letoviska Stalis, ležiaci priamo na súkromnej pláži – viac ako 500m dlhej, s kryštálovo čistou vodou, pieskom, 6-timi bazénmi a krásnymi terasami s dychberúcim výhľadom ponúka svojím hosťom nezabudnuteľné chvíle plné oddychu a pohody. Hotel Alexander Beach získal oficiálne ocenenie „Modrá vlajka“ za jednu z najčistejších pláží v Grécku.
    Stravovanie:
    hostia môžu využiť jednu zo štyroch reštaurácii:
  • hlavná reštaurácia Alexandros: otvorená na americké raňajky od 07:00 – 10:15, kontinentálne raňajky sú podávané v čase 10:15 – 11:00 a večere sa podávajú v čase od 18:15 – 21:45 ( v reštaurácii sa vyžadujú dlhé nohavice u pánov a elegantné oblečenie pre dámy)
  • Taverna & Ouzerie meltemi: otvorená v čase od 18:00 – 23:00, typická grécka „Ouzerie“ , kde si môžete vychutnať tradičné grécke špeciality a „mezes“ – výber gréckych aperitívov.
  • Taverna Kriti: reštaurácia a la carte otvorená v čase od 12:00 – 15:30
  • Beach restaurant & bar mediterraneo : otvorená v čase od 10:00 – 23:00 ( reštaurácia priamo na pláži ponúka rýchle občerstvenie, chutné grécke alebo medzinárodné jedlá a osviežujúce nápoje.
    Ubytovanie:
    V hoteli ponúkame pohodlné ubytovanie, každý typ izby je špeciálne navrhnutý tak, aby umocňoval zážitok z dovolenky a aby sa hostia cítili ako doma. Vyberte si z izieb s výhľadom do záhrady, na more alebo na pláž.
    Všetky izby a suity sa nachádzajú uprostred záhrad s rozkvitnutými kvetmi a rastlinami, v blízkosti bazénov alebo piesočnatej pláže. Sú elegantné a vkusne zariadené a kombinujú zmysel pre krétsky štýl s moderným komfortom.
    KOMFORT izba (jednolôžkové alebo dvojlôžkové izby)
    Vkusne zariadené izby majú vlastnú mramorovú kúpeľňu s vaňou alebo sprchou a WC, sušič vlasov, klimatizácia (studená i teplá, individuálne nastaviteľná), digitálny trezor, satelitná TV s plochou obrazovkou s hudobnými programami, toaletný stolík, telefón, automatické budenie, chladnička ako aj súkromný balkón alebo terasa. Niektoré izby sú umiestnené v hlavnej budove, ale väčšina z nich je umiestnená v dvojpodlažných budovách terasy v krétskom štýle. Sú obklopené subtropickými záhradami, vedľa bazénov alebo priamo s výhľadom na more. Comfort izbu v prvej línii si môžete vybrať s výhľadom do záhrady, na more alebo na pláž
    Jedno dieťa od 2 do 12 rokov je zadarmo, maximálna obsadenosť 3 osoby
    LUXURY SUPERIOR izba
    Priestranné a elegantne zariadené izby sú kompletne zrekonštruované. Všetky izby majú individuálne nastaviteľnú klimatizáciu (teplú i studenú), telefón s priamou voľbou, službu budenie, písací stôl, toaletný stolík, digitálny trezor v izbe, satelitná TV s plochou obrazovkou s hudobnými programami a široké sklenené posuvné dvere vedúce na zariadenú terasu alebo balkón. Sú vybavené chladničkou, ktorú je možné na požiadanie doplniť ako minibar. Izby majú mramorovú kúpeľňu s vaňou / sprchou, sušič vlasov, kozmetické zrkadlo a obývací priestor s pohovkou, kreslom a konferenčným stolíkom. Izby na prízemí majú priamy prístup na terasu a malú súkromnú záhradu s ležadlami. Ponúkajú buď výhľad do záhrady, alebo nádherný výhľad na pláž. Izby na vyššej úrovni majú balkón s výhľadom do záhrady alebo na úchvatný výhľad na pláž a záliv Stalis.
    Jedno dieťa od 2 do 12 rokov je zadarmo, maximálna obsadenosť 3 osoby
    PREMIUM izba
    Komfortné suity sa nachádzajú na vynikajúcom mieste v dvojpodlažných domoch na terase postavených v krétskom štýle. Sú situované uprostred sviežeho nádvoria alebo pozdĺž pláže. Vybrať si môžete suitu s výhľadom do záhrady a na pláž, suitu priamo na pláži, alebo suitu s 2 spálňami na pláži so súkromným bazénom. Izby sú zariadené elegantným nábytkom a pozostávajú zo samostatnej spálne a obývacej izby s pohovkou, kreslom a konferenčným stolíkom. V izbe sú k dispozícii župany, papuče a plážové osušky. Apartmány majú mramorovú vaňu so sprchou alebo s vaňou a WC, sušič vlasov, satelitnú TV s plochou obrazovkou, DVD prehrávač, telefón, digitálny trezor, klimatizáciu (studenú a teplú, individuálne nastaviteľnú) a majú vlastný balkón alebo terasu so sedením, s výhľadom do záhrady alebo na more Sú vybavené chladničkou (na požiadanie je možné chladničku doplniť ako minibar).
    Jedno alebo dve deti vo veku 2-12 rokov sú zadarmo, maximálna obsadenosť 4 osoby
    JUNIOR suita s výhľadom na more a vlastnou záhradou
    Elegantné plážové suity majú vynikajúcu polohu v prvej línii rezortu. Pozostávajú z priestrannej, štýlovo zariadenej kombinovanej spálne a malej otvorenej obývacej izby s posedením, pohovkami, konferenčným stolíkom a písacím stolom. Všetky suity majú široké sklenené posuvné dvere vedúce na zariadenú terasu. Sú vybavené chladničkou (na požiadanie je možné chladničku doplniť ako minibar) a CD / DVD prehrávačom. Izby majú mramorovú kúpeľňu s vaňou a samostatné WC (alebo samostatnú sprchu s WC), sušič vlasov, satelitnú TV s plochou obrazovkou, DVD prehrávač, telefón, trezor, klimatizáciu (teplá / studená, individuálne nastaviteľná). Župany, papuče a plážové osušky na izbe.
    Jedno dieťa od 2 do 12 rokov je zadarmo, maximálna obsadenosť 3 osoby
    PREMIUM FAMILY izba
    Väčšina rodinných izieb je umiestnená v dvojpodlažných terasových domoch alebo v bungalovoch v krétskom štýle. Sú ideálne pre rodiny s deťmi. Nachádzajú sa uprostred záhrady alebo pozdĺž mora. Sú vybavené mramorovou kúpeľňou so sprchou alebo vaňou a WC, sušič vlasov, kozmetické zrkadlo, telefón, satelitná TV s plochou obrazovkou, chladnička, digitálny trezor, klimatizácia (studená a teplá, individuálne nastaviteľná), zariadený balkón alebo terasa a krásna záhrada alebo výhľad na more. Rodinné izby pozostávajú buď z kombinovaného obývacieho a spacieho priestoru alebo zo spálne a samostatnej obývacej izby s 1 až 2 posteľami.
    Jedno alebo dve deti vo veku 2-12 rokov sú zadarmo, maximálna obsadenosť 4 osoby
    DREAM VILLA s priamym prístupom na pláž
    Vila s rozlohou 77 m2 so súkromným bazénom je nádhernou reprodukciou typického krétskeho kamenného domu. Pozoruhodná poloha priamo na piesočnatej pláži pri mori prekoná všetký Vaše očakávania. Vila pozostáva z dvoch priestranných spální, dvoch kúpeľní, obývacej izby a veľkej otvorenej zariadenej terasy na pláži so súkromným bazénom. K dispozícii je tiež chladnička (na želanie je možné chladničkui doplniť ako minibar), CD / DVD prehrávač. Ubytovanie má pohodlné zariadenie vrátane kúpeľne s mramorovou vaňou a WC, sušič vlasov, kozmetické zrkadlo, extra mramorová vaňa s vírivkou, župany, papuče a plážové osušky, individuálne nastaviteľná klimatizácia (teplá a studená), telefón s priamou voľbou, služba budenia, trezor, TV s plochou obrazovkou. Jedno alebo dve deti vo veku 2-12 rokov sú zadarmo, maximálna obsadenosť 4 osoby.
    “Uvedená cena je konečná a zahŕňa kompletnú cenu pre jednu osobu v základnej dvojlôžkovej izbe, pri obsadení dvoma dospelými osobami. V prípade ak máte záujem o akúkoľvek inú izbu, požiadajte o cenovú ponuku s požadovaným hotelom, termínom, typom izby a počtom osôb. Obratom Vám vypracujeme cenovú ponuku.”
    Vzdialenosti:
  • Pláž: 0m
  • Centrum: 1 km
  • Heraklion letisko: 30km
  • Malia: 2km
  • Aquarium Thalassokosmos: 18km
    Služby hosťom:
  • 24 h recepcia
  • Bezplatné WiFi pripojenie na internet
  • Internetový kútik s počítačmi, faxom a fotografickými službami
  • SPA so saunou, parným kúpeľom, jacuzzi a masáže
  • Fitness centrum
  • Multifunkčné ihrisko
  • Aquapark a tobogány
  • 6 bazénov
  • Detská diskotéka detský bazén
  • Detský kútik
  • Lekárska služba
  • Tenisový kurt
  • Detské ihrisko
  • Animačné programy
  • Kozmetika
  • Vodné športy
  • Reštaurácie
    Šport a zábava:
    Hotel ponúka veľké množstvo športových aktivít ako napríklad aerobik, vodnú gymnastiku, vodné pólo, tenis, plážový volejbal, basketbal, biliard, stolný tenis, rôzne vodné športy – motorizované (požičovňa motorových člnov, paragliding, jazda na banáne ) aj nemotorizované ako napr. požičovňa lodiek alebo vodných bicyklov (za poplatok). Na relaxáciu môžu hostia využiť aj SPA centrum so saunou, vírivkou, rôznymi kozmetickými ošetreniami, masážami, telovými zábalmi, manikúrou, pedikúrou a iné (za poplatok).
    V hoteli sú pravidelné animačné programy pre deti aj dospelých a zábavné večerné show.
    Pláž:
    Krásna piesočnatá pláž s kamenistými útesmi, pozvoľným vstupom do mora, krištáľovo čistou vodou a širokou ponukou motorizovaných a nemotorizovaných vodných športov (za poplatok - loďky, vodné bicykle, windsurfing, vodné lyžovanie, paragliding, motorové člny, jazdy na banánoch, šnorchlovanie, potápanie) sa nachádza priamo pred hotelom. Klientom sú k dispozícii ležadlá a slnečníky (zdarma).
    V cene je zahrnuté:
  • spiatočná letenka Bratislava - Krétu - Bratislava vrátane všetkých poplatkov
  • 7x noc v hoteli, dvojlôžková izba (v ponuke aj 3-lôžkové a 4-lôžkové izby), vlastné sociálne zariadenie
  • polpenzia
  • transfer z letiska na hotel a späť
  • Slovensky / česky hovoriaci delegát
  • dieťa 0-12 r. zdarma na prístelke s 2 platiacimi osobami v dvojlôžkovej izbe (platí len sumu 250 € za letenku)
  • zákonné poistenie v znení zákona č. 170/2018 Zb. z.
    V cene nie je zahrnuté:
  • príplatok za jednoposteľovú izbu (700 € na celý zájazd)
  • komplexné cestovné poistenie ()
  • pobytová taxa

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Alexander Beach Hotel & Village Resort *****
Typ pláže: piesočnatá, mólo
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 358 447
Dnes 8–16 h

Lokalita

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií