Hotel Alte Mühle

  Taliansko, Trentino - Alto Adige, Campo Tures / Sand in Taufers

ALTE MUEHLE

    Taliansko, Ahrntal / Valle Aurina, Dolomiti Superski, Južné Tirolsko, Trentino - Alto Adige, Campo Tures / Sand in Taufers, Kronplatz / Plan de Corones, Speikboden / Klausberg
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Charakteristika

hotel sa nachádza v údolí Valle Aurina, v krásnom horskom prostredí, kúsok od centra Campo Tures. Táto lokalita je ideálna pre rôzne zimné aktivity. Zjadovky sú od hotela vzdialené len 1,5 km. Súčasťou hotela je i wellness vrátane bazéna. Hotel je ideálny pre rodiny s deťmi, ale i páry.

Ubytovanie

dvojlôžkové izby s jednou prístelkou Standard a dvojlôžkové izby s možnosťou 1 - 2 prísteliek Superior. Standard Alpinlärche (cca 22 m2, kategória 3*): dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky, sprcha + WC, fén, TV / SAT, trezor, Wi-Fi, časť s balkónom. Izby sú vo vedľajšej budove, zodpovedajú kategórii 3*. Superior Mühlenrad (cca 26 m2, kategória 4*): dvojlôžkové izby s možnosťou 1 - 2 prísteliek, sprcha + WC, fén, TV / SAT, minibar, trezor, Wi-Fi, časť s balkónom. Izby sú v hlavnej budove, zodpovedajú kategórii 4*.

Postieľka

pre dieťa do 2 rokov, na vyžiadanie zdarma.

Stravovanie

raňajky formou bufetu, poobedný olovrant (koláče, ovocie), večere servírované, 5-chodové, výber z menu, šlátový bufet. Vianočná a silvestrovská večera v cene.

Služby

recepcia, reštaurácia, bar, výťah, Wi-Fi (v celom hoteli, zdarma), lyžiareň, fitness. WELLNESS: bazén, relaxačná oblasť, turecký kúpeľ, bio sauna, infračervená kabína, fínske slnko, aromatická jaskyňa. Wellness otvorené 9:00- 19:00 hod., sauny + jaskyne otvorené len 14:00 - 19:00 hod.

Parkování

pri hoteli (do vyčerpania kapacít).

Vzdialenosť od centra

200 m Campo Tures.

Zviera

povolené len malé, za poplatok 15 €/deň.

Ski

Vzdialenosť od zjazdoviek: cca 1,5 km zjazdoviek Speikboden, cca 10 km Klausberg. Vzdialenosť od bežeckých tratí: 10 km Riva di Tures. Vzdialenosť od skibusu: cca 10 m od hotela. Lyžiarska škola: 1,5 km. Požičovňa lyží: 1,5 km. Úschovňa lyží: v hoteli.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 336 043
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií