Amadria Park Hotel Jakov

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Solaris

AMADRIA PARK HOTEL JAKOV

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Sibenik Riviera
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Hotel Amadria Park Jakov je obklopený středomořskou vegetací a borovicemi, se nachází v Šibeniku, jen 50 metrů od pláže. Tento hotel byl kompletně zrekonstruován v roce 2018 a nabízí moderní zařízení. Pokud hledáte destinaci, která je dokonale přizpůsobena potřebám rodin tak hotel Jakov je tím pravým místem. Nabízí odpočinek a spoustu zábavy. Hotel nabízí rodinné pokoje – s palandami – spolu s oddělenou ložnicí pro rodiče, což standardně zajišťuje soukromí a prostor jak pro dospělé, tak pro děti. Dětské postýlky a přistýlky jsou k dispozici v závislosti na dostupnosti. Pro mladší hosté tu najdou spoustu aktivit v programech dětského mini klubu a letního klubu. A díky těsné blízkosti Aquaparku Dalmatia a Family Beach je v okolí ještě více zábavy. Zatímco jsou děti zaneprázdněné aktivitami, rodiče si mohou odpočinout u sladkovodních bazénů, nebo si užít odpočinek u moře na hotelové pláži. Hosté si také mohou pochutnat na lahodném jídle v restauraci nebo si dát občerstvení v malebném baru na terase. Resort Jakov nabízí dva designové bazény. Stylová lehátka a baldachýny jsou obklopeny upravenými zahradami. Jen pár metrů od moře jsou sladkovodní bazény navrženy s vlastním „plážovým“ vstupem na mělkém konci a mají také prostor pouze pro batolata. Hotel známý jako nejlépe vybavené středisko na Jadranu. V komplexu se nachází největší Aquapark v regionu – skluzavky, whirlpool, 200 m dlouhá „líná“ řeka, vodní efekty, dětská zóna, atd. (denní vstupné se platí na místě. Venkovní terasa a bar nabízejí nápoje pro hosty u bazénu. Aquapark Solaris je vzdálen pouze 100 m a známa Etno vesnice 500 m.
Recepce 24h denně, lobby bar, služba - praní prádla (za poplatek), venkovní bazén, parkování (za poplatek), restaurace, obchod se suvenýry, fitness (za poplatek), hlídaní děti ( za poplatek ), terasa, Wifi, bankomat, pronájem aut, směnárna.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Amadria Park Hotel Jakov ****
Typ pláže: kamienková, betónové pláty
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 483 642
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií