Apartmány Taferner

  Rakúsko, Korutánsko, Bad Kleinkirchheim

Apartmán Taferner

  Rakúsko, Bad Kleinkirchheim, Korutánsko, Rakúske termály
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Základní informace

Apartmán Taferner leží v centru města, cca 500 m od termám Römerbad a Kaiserburgbahn. V areálu je neplacené parkoviště pro hosty. V apartmánech není povoleno kouření. Pokud máte doma domácího mazlíčka můžete si ho vzít s sebou k nám do Apatrmánu Teferner. Pro golfové nadšence je zde golfové hřiště.

Proč si vybrat hotel Apartmán Taferner
    •  Parkování zdarma
  •  Nekuřácké apartmány

Ubytování

Každý apartmán je standartně vybaven: satelitní televize, kabelová televize, lednička, kávovar atd.. U některých pokojů nejsou balkony.

Apartmán Typu D/56 m² (5 osob):  2 ložnice, obývací pokoj (gauč pro 1 osobu) kuchyň s jídelnou, 2x sprcha /WC, balkon (částečně).

Apartmán Typu C/38 m² (4 osoby): 1 ložnice (2 postele), obytný pokoj (rozkládací gauč), kuchyň s jídelnou, sprcha/WC, balkon (částečně).

Apartmán Typu B - 3 osoby (ca. 25 m²): 1 ložnice(2 postele), obytný pokoj (gauč pro 1 osobu), kuchyň s jídelnou, sprcha/WC.

Studio A - 2 osoby (ca. 18 m²):  obývací pokoj (2 oddělené postele), kuchyň s jídelnou, sprcha/WC

Vybavení

Kromě komfortního ubytování nabízíme společenskou místnost pro strávení času s přáteli. Pokud si s sebou přivezete lyže je tu pro Vás úschovna lyží. Čas relaxace v letních dnech můžete strávit na zahradě.    

Strava

Ubytování bez stravy.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 649 467
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií