Apartmány Croatia

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Biograd na Moru

Apartmány CROATIA

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Biograd na Moru
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis

kategória *** Nástupné dni streda a sobota, možnosť 10/11 nocí. Apartmány sú situované 20 - 50 m od pláže, v stredisku Sv Filip i Jakov, 3 km od centra Biogradu.

Vybavenie

klimatizovaná reštaurácia v hoteli Alba, zmenáreň, bar, plážová reštaurácia, obchod, TV miestnosť, tenisové kurty, detské ihrisko, detský klub, animácie v mesiacoch júl, august.

Ubytovanie

APT pre 3 osoby: 2 – lôžková spálňa s francúzskou posteľou, obývacia miestnosť s jedným lôžkom a s kuchynským kútom. APT pre 4 osoby: 2-lôžková spálňa, obývacia miestnosť s rozťahovacím dvojlôžkom a kuchynským kútom APT pre 5 osôb: dve 2-lôžkové spálne, obývacia miestnosť s jedným lôžkom a kuchynským kútom. APT pre 6 osôb: jednopodlažné (2 spálne + obývačka) alebo dvojpodlažné apartmány. Dvojpodlažný. – na prízemí kuchyňa, obývacia miestnosť s rozťahovacím dvojlôžkom , terasa, na poschodí dve 2 – lôžkové spálne. Možnosť rozkladacieho ležadla pre 7. osobu. Každý apartmán má SAT TV, telefón, sejf, sprchu, WC, balkón alebo terasu. Wifi zdarma. 2-lôžkové štúdia sa nachádzajú v hoteli Alba (popis pri hoteli Alba). Animácie v mesiacoch júl, august Postieľka 4 €/noc, domáce zviera 8 €/noc.

Stravovanie

individuálne s možnosťou doobjednania polpenzie.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 757 712
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií