Apartmány Diana

  Chorvátsko, Krk, Baška

Apartmány Diana

    Chorvátsko, Chorvátské ostrovy, Krk, Baška
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis

Vila situovaná 500 m od vyhľadávanej pláže, 400 m od centra mesta s obchodmi a reštauráciami.

Vybavenie

Apartmánová vila v Baške, klimatizované apartmány, parkovisko, gril. 4x 2- lôžkový apartmán, 1x 4-lôžkový apartmán. Pes nie je povolený. Nástup denne, pobyt od 3 nocí, v hlavnej sezóne od 6 nocí.

Ubytovanie

Klimatizované apartmány s TV SAT a internetom, každý s vlastnou kúpeľnou a kuchyňou. APT2 majú 26 - 28m2 + balkón 9m2, situované na 1. a 2. poschodí, 2-lôžková spálňa, jedáleň s kuchyňou. Kuchyňa: jedálenský stôl a stoličky, vybavené všetkým potrebným riadom na jedenie a varenie, utierky, sporák, rúra, chladnička, kávovar. APT 4 má 50 m2 + balkón 7 m2, situovaný na 1. poschodí. Má dve 2-lôžkové spálne, obývaciu kuchyňu. Vybavenie kuchyne: jedálenský stôl a stoličky pre všetky osoby, s potrebným riadom na jedenie a varenie, utierky, sporák, rúra, chladnička, kávovar.

Stravovanie

Vlastné stravovanie.

Poznámka

Na mieste sa platí jednorázový prihlasovací poplatok 3,3/osoba/pobyt. Detská postieľka na vyžiadanie 4€/noc. Dieťa bez lôžka (infant) platí 5€/noc.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 244 405
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií