Hotel Appartements Fürstauer

  Rakúsko, Salzbursko, Saalbach

Apartmány Fürstauer

    Rakúsko, Kaprun / Zell am See, Saalbach / Leogang, Salzbursko, Zell am See, Saalbach, Saalbach / Hinterglemm
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nástup

check-in: 14:00-18:00 hod. / check-out: do 10:00 hod.

Poloha

Luxusné 4-hviezdičkový Appartments Fürstauer sa nachádza v žiadanom lyžiarskom stredisku Saalbach - Hinterglemm. Centrum mesta Saalbach je vzdialené asi 650 m, kde nájdete všetky potrebné služby. Lyžiarske středsiko Saalbach - Hinterglemm je vzdialené asi 200 m od apartmánov.

Zariadenie

Recepcia, výťah, terasa, záhrada, lyžiareň a sušiareň, wi-fi pripojenie ZADARMO, požičovňa lyžiarskeho vybavenia, parkovanie.

Ubytovanie

Ponúkame Vám príjemné ubytovanie v apartmánoch typu BILO a TRILO pre 2-6 osôb. Všetky apartmány sú vybavené vlastným soc. zariadením, vybaveným kuch. kútom, TV, balkónom alebo terasou, wi-fi pripojením.

Stravovanie

Vlastné.

Vlek

Lyžiarske středsiko Saalbach - Hinterglemm je vzdialené asi 200 m od apartmánov.

BILO 4

Obsadenosť 4 osoby - asi 30 m2, spálňa s manželským lôžkom, obývacia miest nosť s rozkladacou pohovkou pre 2 osoby, vybavený kuch. kút, vlastné soc. zariadenie, TV, trezor, balkón alebo terasa, wi-fi pripojenie.

TRILO 5

Obsadenosť 5 osôb - asi 65 m2, 1x spálňa s manželským lôžkom, 1x spálňa s 1 lôžkom, obývacia moji miestnos s rozkladacou pohovkou pre 2 osoby, vybavený kuch. kút, vlastné soc. zariadenie, TV, trezor, balkón alebo terasa s výhľadom na Saalbach, wi-fi pripojenie.

TRILO 6

Obsadenosť 6 osôb - asi 60-68 m2, 2x spálňa s manželským lôžkom a vlastn í kúpeľňou, obývacia miestnosť s rozkladacou pohovkou pre 2 osoby, vybavený kuch. kút, TV, trezor, balkón alebo terasa, wi-fi pripojenie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Appartements Fürstauer ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 250 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 698 658
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-apartmany-furstauer-kaprun-rakusko-z698658/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií