Hotel Residence Martinsicuro

  Taliansko, Abruzzo, Martinsicuro

Apartmány Martinsicuro

    Taliansko, Abruzzo, Palmová riviéra, Martinsicuro
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Info

check-in: 16.00-20:00 hod. / check-out: 8.00-9.00 hod.

Poloha

Tieto štandardne vybavené apartmánové domy sú rozmiestnené v centrálnej časti letoviska Martinsicuro, vo vzdialenosti asi 100-400 m od pláže Apartmány sú vhodným výberom na letnú dovolenku najmä pre rodiny s malými deťmi, mladé páry alebo skupinky. Krásne sú popoludňajšie a večerné prechádzky po promenáde plnej oleandrov a paliem.

Vybavenie

Štandardne vybavené apartmány s vlastným príslušenstvom a balkónom alebo predzáhradku. Za príplatok možnosť: vyhradené parkovacie miesto alebo garáž (podla dostupnosti). Niektoré apartmán sú vybavené klimatizáciou (nutné vyžiadať vopred).

Ubytovanie

Štandardne vybavené apartmány typu bilo a trilo pre 4-6 osôb. Bližší popis nájdete nižšie u jednotlivých ubytovacích jednotiek.

Stravovanie

Vlastné. Odporúčame návštevu miestnych reštaurácií so širokou ponukou lahodných špecialít.

Šport

Palmová promenáda pozdĺž pláže je vhodná pre jazdu na bicykli alebo na kolieskových korčuliach. Pobrežie poskytuje dobré podmienky pre beach volejbal alebo windsurfing. V centre Martinsicuro je športový areál s dráhou na kolieskové korčule a tenisové kurty. Spoločenské vyžitie - večery je možné stráviť v miestnych kaviarňach, baroch, reštauráciách, pizzeriách. Pre deti: ihrisko na loptové hry, skákadlá, preliezačky, hojdačky, in-line korčuľovanie.

Tipy

Rím: vrelo odporúčame návštevu tejto svetovej metropole, možnosť výletu autobusom priamo z miesta Vášho pobytu! Lodný výlet: plavba loďou po priľahlom pobreží. Programová degustácia: možnosť ochutnávky miestnych vín, olív a olivového oleja. Loreto: pútnické miesto s Loretánskú svätyňú, komplex stavieb obklopujúce tzv 'Svätú chyžu' (Casa Santa). Ascoli Piceno: pôsobí ako otvorené vonkajšie múzeum, kde nájdete všetky architektonické štýly od stredoveku do doby renesančnej. Aquapark Onda Blu: aquapark s mnohými tobogánmi, skluzavkamui, bazény s umelými vlnami, vodnými masážami, miniparkem pre menšie deti a veľkým priestorom so slnečníkmi a ležadlami (otvorené jún-august).

Pláž

Piesočná: v dochádzkovej vzdialenosti od ubytovania, s pozvoľným prístupom do mora. Súkromné aj voľne prístupné pláže.

Mora

asi 100-400 m od apartmánov.

BILO 4

obsadenosť 2 až 4 osobami, spálňa s manželským lôžkom, obývacia izba s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom, sociálne zariadenie a balkón alebo terasa. (Rozloženie lôžok je orientačné)

TRILO 6

obsadenosť 4 až 6 osobami, spálňa s manželským lôžkom, spálňa s 2 lôžkami, obývacia izba s rozkladacím dvojlôžkom a kuchynským kútom, sociálne zariadenie a balkón alebo terasa. (Rozloženie lôžok je orientačné)

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Residence Martinsicuro ***
Typ pláže: piesočnatá

0220 665 410 Číslo zájazdu: 845 253
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií