Sunnyside Apartmány

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Petrčane

Apartmány SUNNYSIDE

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Petrčane
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Název zájezdu dle CK

Apartmány SUNNYSIDE

Poloha

apartmány sa nachádza v blízkosti mesta Petrčane, cca 15 min chôdze od centra.

Vybavenie a služby

reštaurácia, plážový bar, parkovisko, v blízkosti market, bankomat.

Ubytovanie

moderné klimatizované apartmány - typ 2(+2) A - 45m2, na prízemí alebo na 1. poschodí, dvojlôžková spálňa s manželskou posteľou, denná miestnosť s jedálňou a s možnosťou rozkladacieho gauča až pre dve deti do 12 rokov, kúpeľňa so sprchou, typ 2+2 B - 45m2, na 1. poschodí, dvojlôžková spálňa s manželskou posteľou, spálňa s rozkladacím gaučom pre dve osoby, denná miestnosť s jedálňou, kúpeľňa so sprchou, typ 2+2 C - 55m2, na prízemí alebo na 1. poschodí, dvojlôžková spálňa s manželskou posteľou, spálňa s rozkladacím gaučom pre dve osoby, denná miestnosť s jedálňou, kúpeľňa s vaňou, typ 2+3 D - 65m2, na prízemí alebo na 1. poschodí, dvojlôžková spálňa s manželskou posteľou, spálňa s rozkladacím gaučom pre dve osoby, denná miestnosť s jedálňou a rozkladacím gaučom pre dieťa do 12 rokov, kúpeľňa s vaňou, typ 2+3 E - 70m2, na prízemí, dvojlôžková spálňa s manželskou posteľou, spálňa s rozkladacím gaučom pre dve osoby, denné miestnosť s jedálňou a rozkladacím gaučom pre dieťa do 12 rokov, kúpeľňa so sprchou, oddelené WC, vždy vybavený kuchynský kút, kúpeľňa, terasa, SAT TV, trezor, W-Fi, a jedno parkovacie miesto.

Šport a zábava

vonkajší bazén so sladkou vodou, animácie (13.6.-29.8.).

Stravovanie

vlastné, s možnosťou dokúpenia raňajok alebo polpenzie.

Pláž

okrúhliaková, betónové pláty, cca 50 m.

Doplňujúce informácie

Možnosť zapožičania plážové osušky za 3 EUR (3 osušky 5 EUR). Pobytová taxa cca 1,35 EUR/os./den - platba na místě.

Výhody a benefity

V termínoch pobytov do 12.6. a od 4.9. Vám pri zakúpení pobytu na 7 alebo 14 nocí poskytneme mimoriadnu zľavu 15 % (nie je možné kombinovať so zľavou za skorý nákup).

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Sunnyside Apartmány ****
Typ pláže: mólo, kamienková, kamenistá

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 244 918
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií