Penzion Vista

Chorvátsko, Severná Dalmácia, Biograd na Moru

Penzión VISTA

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Biograd na Moru
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis

80 m od štrkovej pláže Bošana, 200 m od centra mesta, v peknom prostredí vilovej štvrte. Na pláži slnečníky, ležadla, tobogán.

Vybavenie

Vila obklopená zeleňou, WiFi zdarma, parkovanie pred domom zdarma. Pes povolený za poplatok 5€/deň. Mobilná klimatizácia za poplatok 5€/deň, platba na mieste, objednať vopred.

Ubytovanie

S2+1: 2-lôžkové štúdia s možnosťou 3. lôžka za príplatok – izba s kuchynským kútom, kúpeľňa, vo väčšine štúdií balkón a výhľad na more (okrem dvoch). APT 2+2: apartmány pre 4 osoby s možnosťou 5. lôžka za príplatok. Majú 2-lôžkovú spálňu, obývačku s rozkladacím gaučom a kuchynskou časťou, kúpeľna, balkón s výhľadom na more. Všetky apartmány majú SAT TV, WiFi zdarma.

Stravovanie

raňajky formou bufetových stolov, večere – výber z 5 menu. Strava sa podáva v penzióne Jelena vzdialenom 400m od Visty.

Popis zľavy

Deti do 4 rokov bez služieb grátis. v 2+1 deti 4 - 12 rokov zľava 30%, nad 12 rokov 20% v 2+2 deti 4 - 12 rokov zľava 3€/noc

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Penzion Vista
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 150 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 442 701
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-penzion-vista-severna-dalmacia-chorvatsko-z1442701/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií