Penzion Anton

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Biograd na Moru

Apartpenzion Anton

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Biograd na Moru
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Info

check-in: 13.00 hod. / check-out: 09.00 hod.

Poloha

Apartpenzión Anton je situovaný v turisticky najzaujímavejšej časti letoviska. Je obľúbeným miestom na letnú dovolenku nielen pre rodiny s deťmi. Asi 600 m od penziónu je vyhlásená pláž Dražica s tobogánom a ďalšími plážovými atrakciami. Za malebnou histróriou a romantikou sa môžete vydať po asi 10 min. prechádzke do centra. Biograd na Moru je mesto s hotelmi, vilami, auto kempami, apartmánmi, reštauráciami a obchodmi. Svojim príjemným podnebím, priezračným morom a bujnou vegetáciou sa oblasť stala vyhľadávanou medzi turistami z celej Európy.

Vybavenie

Apartmány sú rozdelené do dvoch poschodí, klimatizácia (za poplatok), k dispozícii je parkovisko (zdarma) pred apartpenziónom.

Ubytovanie

Apartpenzion Anton ponúka príjemné ubytovanie. Ubytovanie je zabezpečené v dvoch až štvorlôžkových apartmánoch, niektoré apartmány sú s možnosťou prístelky a s balkónom. Bližší popis každého typu apartmánu nájdete nižšie v opise každej ubytovacej.

Stravovanie

Vlastní nebo plná penzia kontinentálne (česká strava) - zahŕňa raňajky, obed a večeru (formou self servisu), nápoj k strave zdarma. Strava prebieha v neďalekom Penzióne Tomi. Odporúčame tiež návštevu miestnych reštaurácií.

Šport

V blízkosti aprtpenziónu šprtové ihrisko, tobogán, bazén s morskou vodou, vodné lyžovanie, potápanie, požičovňa vodných skútrov a lodičiek, windsurfing, plážový volejbal, tenisové kurty (vo veľkom počte), priestor na cvičenie, cyklotrasy. V mestečku promenáda so stánkami so suvenýrmi, možnosť vyhliadkovej prehliadky vláčikom, prístav, vinárne, kaviarne, diskotéky, bohatý společenský nočný život.

Pláž

Okruhliaková: vzdialená od apartpenziónu asi 600 m, rozľahlá pláž s množstvom športového vyžitia a atrakciami, súčasťou pláže je bazén s morskou vodou. Pozvoľný vstup do mora. Piesočná-okruhliaková: vzdialená od apartpenziónu asi 800 m, prekrásna pláž ' Soline'. Pozvoľný vstup do mora.

Mora

asi 600 m od apartpenziónu.

Vzdialenosť od centra (metre)

asi 400

A201 1/2+2

Obsadenosť 4 osoby, dvojlôžková izba s možnosťou prístelky (rozkladací gauč pre 2 osoby), vlastné sociálne zariadenie, malá kuchynka, chladnička, klimatizácia, balkón. Nachádza sa vo 2. poschodí.

A202 1/2+2

Obsadenosť 4 osoby, dvojlôžková izba s možnosťou prístelky (rozkladací gauč pre 2 osoby), vlastné sociálne zariadenie, malá kuchynka, chladnička, klimatizácia, balkón. Nachádza sa vo 2. poschodí.

A203 1/2

Obsadenosť 2 osoby, dvojlôžková izba, vlastné sociálne zariadenie, chladnička, klimatizácia. Nachádza sa vo 2. poschodí.

A204 1/4+2

Obsadenosť 6 osôb, rodinná izba (2 oddelené spálne) s možnosťou prístelky (rozkladací gauč pre 2 osoby), vlastné sociálne zariadenie, malá kuchynka, chladnička, klimatizácia, balkón. Nachádza sa vo 2. poschodí.

A302 1/2

Obsadenosť 2 osoby, dvojlôžková izba, sociálne zariadenie na chodbe a je spoločné s izbou č. A303, klimatizácia. Nachádza sa na prízemí.

A303 1/2

Obsadenosť 2 osoby, dvojlôžková izba, sociálne zariadenie na chodbe a je spoločné s izbou č. A302, klimatizácia. Nachádza sa na prízemí.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Penzion Anton **
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 600 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 546 002
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií