Casa Del Sol Penzion Comfort

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Sukošan

Casa Del Sol penzion comfort apartmány

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Sukošan
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Casa Del Sol penzion comfort apartmány

Již vlastní název v překladu znamená „Slunečný dům“ a vypovídá o poloze této apartmánové vily. Je situována na samotném cípu protilehlého poloostrova proti známé „Marině Sukošan“. Vila se nachází pouhých 20 m od oblázkové pláže s pohledem na otevřené moře a ostrůvky. V penzionu je možné ubytování v apartmánech pro 2 - 5 osob. Apartmány mají vybavený kuchyňský kout, SAT/TV, koupelnu, klimatizaci, WI-FI, balkon. 

Typy apartmánů:
Magdalena č. 1:dvě samostatné 2-lůžkové ložnice
Sofia č. 2:      jedna samostatná 2-lůžková ložnice + v denní místnosti je rozkládací gauč
Perla č. 3:     jedna samostatná 2-lůžková ložnice s 3. lůžkem + v denní místnosti je rozkládací gauč 
Valencia č. 4:    dvě samostatné 2-lůžkové ložnice
Elena č. 6:     dvě samostatné 2-lůžkové ložnice, jedna se 3 lůžky

Další nabídka apartmánů možná pouze se snídaní je uvedena v další šňůře pobytů, jde o: 

Lucia č. 5:    jedna samostatná 2-lůžková ložnice + v denní místnosti je sofa
Maximo č. 7:     dvě samostatné 2-lůžkové ložnice
Tristan č. 8:     jedna samostatná 2-lůžková ložnice + v denní místnosti je rozkládací gauč
Trinidad č. 9:     dvě samostatné 2-lůžkové ložnice, jedna se 3 lůžky

Rovná střecha vily je upravena na terasu se zahradním nábytkem a lehátky. Odtud je romantický výhled na Sukošan i otevřené moře. Ve sklepení vily je stylová restaurace, kde se servíruje a la carte, možnost dokoupení snídaně. Vzdálenost od centra Sukošanu, kde jsou obchůdky, restaurace, je cca 1,1 km. 
Pouze na vlastní dopravu.
 

Pouze na vlastní dopravu.

Destinace

Městečko Sukošan se nachází na Zadarské riviéře, 11 km jižně od Zadaru. Typickým znakem pro tuto oblast jsou malé, členité pláže, které jsou z hrubého písku a oblázků a velmi čisté moře. Sukošan je znám hlavně svým jachetním přístavem. Podél pobřeží vyrostlo v poslední době mnoho nových apartmánových rodinných vil.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Casa Del Sol Penzion Comfort ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 25 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 496 857
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií