Apartpenzion Sunce

  Chorvátsko, Pag, Povljana

Apartpenzion Sunce

    Chorvátsko, Chorvátské ostrovy, Pag, Povljana
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Info

check-in: 13.00 hod. / check-out: 9.00 hod.

Poloha

Apartmánový penzión Sunce sa nachádza v turisticky najzaujímavejšie časti letoviska Povljana, nedalko okruhliakovej pláže vo vzdialenosti asi 1,5 km od centra Povljany. Apartmánový penzión patrí vďaka svojej polohe medzi najvyhľadávanejšie ubytovanie.

Vybavenie

Apartpenzion ponúka príjemné ubytovanie. V suteréne sa nachádza reštaurácia a spoločenská miestnosť, ďalej sú tu štandardne vybavené apartmány s TV/SAT, parkovisko a gril.

Ubytovanie

Apartpenzion Sunce poskytuje ubytovanie v apartmánoch typu MONO, BILO a TRILO. Apartmány majú väčšinou výhľad na more, sú štandardne vybavené, s vlastným soc. zariadenim, TV/SAT, terasou alebo balkónom. Možnosť dokúpenia klimatizácie. Bližší popis každého typu nájdete nižšie v popise každej ubytovacej jednotky.

Stravovanie

Vlastné alebo polpenzia kontinentálna - raňajky, večere (jednotné menu, podávané samoobslužne) a nápoj k strave zdarma. Odporúčame tiež návštevu miestnych reštaurácií.

Šport

V mieste tenisový kurt, futbalové ihrisko, požičovňa vodných bicyklov a vodných skútrov, cyklostezky. V letovisku kaviarne, reštaurácie, pizzérie, chorvátska živá hudba.

Pláž

Okruhliaková: asi 20 m od apartpenzionu. S pozvoľným vstupom do mora. Piesočná: vzdialenosť od apartpenzionu asi 1 km, v sezóne ponúka bohaté športové vyžitie, napr. vodné bicykle a skútre. Pozvoľný vstup do mora.

Mora

asi 20 m od apartmánového penziónu.

Vzdialenosť od centra (metre)

asi 400

S 01 T4+2

TRILO 4+2 - Obsadenosť 4 až 6 osôb, apartmán s dvoma 2-lôžkovými spálňami, obývacia miestnosť s možnosťou 2 prísteliek (rozkladací gauč) as kuch. kútom, TV/SAT, možnosť klimatizácie, terasa (vstup na terasu cez chodbu, terasa je spoločná pre apartmán 01 a 02). Apartmán sa nachádza v 1. NP (nadzemné podlažie).

S 02 B3

BILO 3 - Obsadenosť 3 osoby, apartmán s jednou 2-lôžkovú spálňou, obývacia miestnosť s 1 lôžkom as kuch. kútom, TV/SAT, možnosť klimatizácie, terasa (vstup na terasu cez chodbu, terasa je spoločná pre apartmán 01 a 02). Apartmán sa nachádza v 1. NP (nadzemné podlažie).

S 03 T4+2

TRILO 4+2 - Obsadenosť 4 až 6 osôb, apartmán s dvoma 2-lôžkovými spálňami, obývacia miestnosť s možnosťou 2 prísteliek (rozkladací gauč) as kuch. kútom, TV/SAT, možnosť klimatizácia, balkón, smer more. Apartmán sa nachádza v 2. NP (nadzemné podlažie).

S 04 B3

BILO 3 - Obsadenosť 3 osoby, apartmán s jednou 2-lôžkovú spálňou, obývacia miestnosť s 1 lôžkom as kuch. kútom, TV/SAT, možnosť klimatizácia, balkón, smer more. Apartmán sa nachádza v 2. NP (nadzemné podlažie).

S 05 M2+1

MONO 2 +1 - Obsadenosť 2 až 3 osoby, apartmán typu štúdio s 2 lôžkami a možnosťou 1 prístelky, s kuch. kútom, TV/SAT, možnosť klimatizácie, balkón. Apartmán sa nachádza v 3. NP (nadzemné podlažie).

S 06 B3

BILO 3 - Obsadenosť 3 osoby, apartmán s jednou 2-lôžkovú spálňou, obývacia miestnosť s 1 lôžkom as kuch. kútom, TV/SAT, možnosť klimatizácia, terasa, smer more. Apartmán sa nachádza v 3. NP (nadzemné podlažie).

S 07 B3

BILO 3 - Obsadenosť 3 osoby, apartmán s jednou 2-lôžkovú spálňou, obývacia miestnosť s 1 lôžkom as kuch. kútom, TV/SAT, možnosť klimatizácia, balkón, smer more. Apartmán sa nachádza v 3. NP (nadzemné podlažie).

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartpenzion Sunce ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 20 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 797 056
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií