Hotel Appartements Acapulco

  Španielsko, Gran Canaria, Playa del Aguila

Appartements Acapulco

    Španielsko, Gran Canaria, Kanárske ostrovy, San Agustin
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nasledujúci text je strojovo preložený... zobraziť v origináli zobraziť v origináli
Ocenenia: Sunny Heart Nominee

Poloha: V pokojnej lokalite v Playa del Águila, len asi 2 minúty chôdze od malej verejnej pláže s kamienkovou plážou. Na reštaurácie a bary sa dostanete asi za 100 m a supermarket je vzdialený asi 300 m.

Vybavenie: Terasový komplex s dvojpodlažnými budovami má 48 izieb. K vybaveniu patrí lobby s recepciou, malá reštaurácia a Wi-Fi (v cene). Vonku je solárny vyhrievaný bazén so slnečnou terasou. Plážové lehátka a slnečníky sú zahrnuté v cene.

Ubytovanie: Apartmány (J1-3A) s obývacou izbou / spálňou a oddelenou spálňou, TV so satelitným príjmom, Wi-Fi (v cene), kúpeľňou so sprchovacím kútom, WC a balkónom alebo terasou. Voliteľne úsporné apartmány (J1-2S) s vybavením ako J2A rezervovateľné. Priestrannejšie apartmány (J2-5B) majú 2 oddelené spálne, inak vybavené ako J2A.

Stravovanie: Bez stravy, raňajok alebo polpenzie . Raňajky formou bufetu, vo večernom 3-chodovom menu.

V cene: Transfer taxi z / na letisko do hotela (pri rezervácii dovolenkového balíka).

Info: Kategória krajiny: 1 kľúč.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Appartements Acapulco ***
Typ pláže: piesočnatá, skalnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

Popis ubytovania a programu zájazdu v origináli

Nasledujúci text je zobrazený v origináli ... zobraziť strojový preklad
Awards: Sunny Heart Nominee

Lage: In ruhiger Lage in Playa del Águila, nur ca. 2 Gehminuten von einer kleinen öffentlichen Badebucht mit Kiesstrand entfernt. Restaurants und Bars erreichen Sie in ca. 100 m und einen Supermarkt in ca. 300 m Entfernung.

Ausstattung: Die terrassenförmig angelegte Anlage mit zweistöckigen Gebäuden verfügt über 48 Zimmer. Zu den Einrichtungen zählen ein Empfangsbereich mit Rezeption, ein kleines Restaurant und WLAN (inklusive). Im Außenbereich befindet sich ein solarbeheizter Swimmingpool mit Sonnenterrasse. Liegen und Sonnenschirme sind inklusive.

Unterbringung: Appartements (J1-3A) mit Wohn-/Schlafraum und einem separaten Schlafzimmer, SAT-TV, WLAN (inklusive), Bad mit Dusche, WC und Balkon oder Terrasse. Wahlweise Spar-Appartements (J1-2S) mit Ausstattung wie J2A buchbar. Die geräumigeren Appartements (J2-5B) bieten 2 separate Schlafzimmer, sonst Ausstattung wie J2A.

Essen & Trinken: Ohne Verpflegung, Frühstück oder Halbpension. Frühstücksbuffet, abends 3-Gänge-Menü.

Inklusive: Taxitransfer ab/bis Flughafen zum Hotel (bei Buchung einer Pauschalreise).

Info: Landeskategorie: 1 Schlüssel.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 909 086
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-appartements-acapulco-gran-canaria-spanielsko-z909086/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Španielsko

Španielsko zaberá väčšinu Pyrenejského polostrova. Jeho súčasťou sú aj Kanárske ostrovy a známe Baleárske ostrovy Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárske ostrovy sú známou celoročne vyhľadávanou destináciou, kde môžete spoznávať Gran Canariu, Tenerife alebo Fuerteventuru. Pevninská časť Španielska je veľmi rôznorodá. Vo vnútrozemí je skôr hornatá a severnú hranicu tvorí horský masív Pyreneje. Najväčšie turistické lákadlo jednoznačne predstavujú španielske pláže a množstvo architektonických a kultúrnych zážitkov, ktoré táto krajina ponúka po celý rok. Najatraktívnejšie pevninské riviéry sú Costa Brava a Andalúzia. Určite vás nadchne španielsky temperament, výborná kuchyňa, národná hrdosť a tradície. Krajina je rajom pre pestovanie ovocia a zeleniny. Španielsko je aj krajinou eurovíkendov (Madrid a Barcelona). Panujú tu horúce letá ojedinele s teplotami až okolo 40 °C. Andalúzia ponúka letné počasie až do októbra, Kanárske ostrovy sú celoročne vhodným miestom pre cestovateľské zážitky.

Na Baleárských ostrovoch bola novo zavedená turistická taxa, ktorá závisí na ktegórii hotela, v ktorom sú klienti ubytovaní:

Výška turistickej taxy (vrátane dane) je stanovená vládou a závisí na oficiálnej kategórii ubytovacieho zariadenia, v ktorom sú klienti ubytovaní.

Hlavná sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedľajšia sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pre všetky osoby nad 16 rokov, ktoré navštívia Baleárské ostrovy. Klienti, ktorí trávia na ostrovoch 9 dní a viac, platí od 9. dňa 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vyberaná v hotovosti na mieste pobytu, priamo v ubytovacích zariadeniach

Španielsko - viac informácií