Hotel Gypsophila Club Marine Resort (ex Amara Club Marine)

  Turecko, Kemer, Beldibi

AMARA CLUB MARIN NATURE

    Turecko, Kemer, Turecká riviéra, Beldibi
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Vzdialenosť od letiska: Antalya 40 km Najbližšie mesto (km): Kemer 15 km Typ pláže: piesočnato-kamienková Vzdialenosť od pláže: 150 m

Základné informácie

Amara Club Marine Nature môžeme prirovnať k prázdninovej dedinke, v blízkosti letoviska Kemer, kde sa borovicové lesy pohoria Taurus stretávajú s modrým priezračným Stredozemným morom. Tento krásny hotel sa nachádza v mestečku Beldibi a odporúčame ho klientom, ktorý majú radi oddych v prírode. Hotel bol postavený v roku 1991 a kompletnou rekonštrukciou prešiel v roku 2013. Internet je v areáli hotela bez poplatku. Hotel ponúka bez poplatku tiež koncept pre novomanželov a narodeninový koncept(je nutné vopred nahlásiť na recepcií hotela)

Poloha

Hotel sa nachádza v letovisku Kemer (15km) , presnejšie v mestečku Beldibi. Medzinárodné letisko je od hotela vzdialené približne 40km. V mestečku chodí v pravidelných intervaloch miestny turecký autobusík.

Vybavenie izieb

Štandartné izby sú vybavené balkónom, klimatizáciou, televízorom, telefónom, trezorom, minibarom, setom na prípravu čaju/kávy, hotelovými šlapkami do kúpeľne, kúpelňou s VC a sušičom na vlasy.

Pláž

Hotelová pláž je dlhá 250 metrov - piesok a štrk, sprchy a kabíny sú na pláži tiež k dispozícii. Lehátka, uteráky a slnečníky sú bez poplatku k dispozícii na pláži a pri bazéne. Pláž je vzdialená od hotela približne 150m.

Strava

V hoteli sa nachádza hlavná reštaurácia, Anatolian reštaurácia, Rybia reštaurácia a Ilbagatto reštaurácia. V areáli hotela je rozmiestnených 7barov, vrátane baru na pláži, pri bazéne s ponukou miestnych aj importovaných alkoholických I nealkoholických nápojov.

Pre deti

Pre deti je tu pripravený detský bazén, tobogány, detské ihrisko, miniklub,  detská stolička, detská postieľka, detské kino, trampolína, animácie, detský buffet

Šport a zábava

Klienti hotela môžu využívať fitness centrum(bez poplatku), tenisový kurt a vodné motorové sporty (za poplatok)

Wellness

Turecký kúpeľ, sauna, parná miestnosť, hodiny aerobicu, gymnastika a vodná gymnastika su bez poplatku. Masáže, salon krásy, starostlivosť o pokožku, kaderníctvo a služby doktora za poplatok.

Koncept

Hotel ponúka Ultra all inclusive stravovanie, formou bufetových stolov. Podprobný popis služieb dostanú hostia pri ubytovaní na recepcií hotela.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Gypsophila Club Marine Resort (ex Amara Club Marine) *****
Typ pláže: piesočno – kamienková, mólo
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 124 851
dnes zatvorené

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-amara-club-marin-nature-kemer-turecko-z1124851/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií