Big Blue Sky Hotel & Suites

  Turecko, Alanya

Blue Sky

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha a popis

Hotel sa nachádza v letovisku Alanya priamo pri súkromnej piesočnatej pláži a 2 km od centra všetkého diania. Hotel sa môže pochváliť panoramatickým výhľadom na Alanyi zo strešného baru. Skladá sa z hlavnej budovy a anexovej budovy. Menšia časť je vzdialená 50 metrov od hlavnej budovy a sú v nej umiestnené rodinné izby. Hotel je v blízkosti populárnych nákupných centier a nočných klubov. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 120 km. Vyhlásená Kleopatrina pláž sa nachádza 10 minút jazdy od hotela. Zastávka autobusu je priamo pred hotelom.

Vybavenie hotela

Hotel ponúka 24 hodinovú recepciu, klimatizáciu, 2 reštaurácie (1 vnútorné a 1 vonkajšie), 4 bary, 1 vonkajší a 1 vnútorný bazén, 3 výťahy, miestnosť s playstation, konferenčná miestnosť, turecké kúpele, kaderníctvo, obchody, vodné športy, plážový volejbal , večerný zábavný program (3x týždenne), miniklub (4-12 rokov od 1.7.-1.9.).

Vybavenie izby

Hotel disponuje izbami jednolôžkovými, dvojlôžkovými s možnosťou prístelky a rodinnými izbami v anexovej budove. Všetky izby boli renomované v roku 2012, majú klimatizáciu, SAT / TV, telefón, modernú kúpeľňu so sprchou (Grohe), wi-fi (zdarma), sušič vlasov a okrem jednolôžkových izieb majú všetky izby balkón či terasu. Rodinné izby s kapacitou 4 dospelých osôb, sa nachádza v anexovej budove obklopenej záhradou a oproti štandardným izbám majú naviac dve spálne a každá má samostatnú klimatizáciu. V jednej miestnosti je dvojlôžko v druhej dve jednolôžka.

Stravovanie

Hotel ponúka tureckú aj európsku kuchyňu. All inclusive zahŕňa: raňajky (07: 30-10: 00), neskoré raňajky (10: 00-11: 00), obedy (12: 30-14: 00), večere (19: 00-21: 00) všetko formou bufetu v hlavnej reštaurácii. Ďalej potom ponúka snacky a ľahké jedlá (12: 00-18: 00) v reštaurácii Corner, snacky (11: 00-16: 30) v plážovom bare, čaj, kávu a zákusky (17: 00-18: 00) v reštaurácii corner, polievku a studené sendviče (23: 00-24: 00) v hlavnej reštaurácii a veľmi neskoré snacky (24: 00-07: 00) v hlavnej reštaurácii. Alkoholické a nealkoholické nápoje (iba miestnej výroby): bar pri bazéne (10: 30-24: 00), bar Corner (12: 30-24: 00). Iba nealkoholické nápoje (miestnej výroby): bar na pláži (10: 00-19: 00) Zmena zloženia a služieb programu all inclusive vyhradená - podľa vedenia hotela.

Pláž a plážový servis

Piesočná pláž sa nachádza hneď pri hoteli cez miestnu komunikáciu. Plážový volejbal (zadarmo), plážové ležadlá a slnečníky (za poplatok), plážové osušky (zadarmo), vodné športy (za poplatok).

Pre deti

Miniklub (vek 4-12 rokov od 1.7.-1.9.), Miestnosť s playstation.

Šport a zábava

Vonkajší a vnútorný bazén, vodné športy a plážový volejbal, stolný tenis, playstation hry. Za poplatok: sauna, požičovňa notebookov, turecké kúpele a masáže. Hotel usporadúva animačné programy 3x týždenne zadarmo.

Služby v cene

Wi-fi připojení ve společných prostorech, lehátka a slunečníky u bazénu, stolní tenis, plážový volejbal.

Nabídku služeb, které jsou zahrnuty do programu all inclusive získáte po příjezdu do hotelu.

Služby za poplatok

Telefón, trezor, alkoholické a nealkoholické nápoje (importované značky), čerstvý pomarančový džús, turecká káva, sauna, turecké kúpele, masáže, práčovňa, plážové ležadlá a slnečníky, vodné športy, prenájom notebookov.

Povolená hmotnosť batožiny

23 kg odbavované zavazadlo + 8 kg příruční zavazadlo

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Big Blue Sky Hotel & Suites ****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 058 358
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-blue-sky-alanya-turecko-z1058358/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií