Hotel Canifor

  Malta, Qawra

Canifor hotel

    Malta, Qawra
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Canifor Hotel má príjemnú polohu na severnom pobreží ostrova Malta, blízko rušného letoviska Qawra. Canifor je šikovný moderný hotel, s veľkou ponukou stravovacích zariadení, zábavných aktivít, krásnych bazénov pre dospelých a deti, s wellness a fitness zariadeniami a 24 hodinovými službami recepcie. Páry a rodiny si môžu vychutnať skvelú dovolenku na Malte vo všetkých ročných obdobiach. Hotel sa nachádza 50 m od hlavnej autobusovej stanice a v blízkosti centra mesta s širokým výberom obchodov, reštaurácií, barov a krčiem.
Vzdialený od letiska MLA cca 19 km

Ubytovania

K dispozícii sú: jednolôžkové a dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky.
Hotelové izby majú moderné svetlé dekorácie, závesy a tkaniny príjemných farieb, pohodlný nábytok a zariadenie; vybavenie zahŕňa zariadený balkón s výhľadom na bazén alebo na ulicu, kúrenie (november-apríl, centrálne riadené), klimatizáciu (apríl - október, centrálne riadená), kúpeľňu s vaňou, sprchou a sušičom na vlasy, priamu telefónnu linku, satelitnú TV, WiFi internet prístup (za poplatok), žehličku a žehliacu dosku, zariadenia na prípravu čaju a kávy, mini chladničku a trezor na prenájom. Izby typu Superior majú väčší priestor výhľad na bazén.

Služby hotela

24 hodinová recepcia, upratovanie, klimatizované verejné priestory, WiFi pripojenie na internet (za poplatok), požičovňa áut a taxi služby, kaderníctvo, 2 konferenčné miestnosti pre 60 a 25 osôb (divadelné usporiadanie), parkovanie v blízkosti. 2 bazény so slnečnými terasami, lehátka a slnečníky, vonkajšia vírivka, krytý bazén (v zime vyhrievaný), sauna a masážne služby, telocvičňa a biliardový stôl. Pre deti: 2 detské bazéniky, herňa s video automatmi a priestorom na hranie; opatrovanie alebo starostlivosť o dieťa k dispozícii.

Stravovanie

Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia, all inclusive.
Canifor Hlavná bufetová reštaurácia ponúka a-la-carte jedlá, Il-Persjana Pizzeria, kaviareň Café au Lait a salónikový bar Oak Tree, grilovanie a živá večerná zábava 5 krát týždenne, bingo dvakrát týždenne v zime, živá hudba pri bazéne v lete, veľká obrazovka, DVD filmy a šport o 14:30 pondelok až piatok.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Canifor ****
Vzdialenosť od pláže: 350 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 770 382
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-canifor-hotel-malta-ostrov-malta-z770382/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Malta

Oblasť Stredozemného mora bola vždy miestom na dejiny bohatých udalostí. Jedným z miest, kde sa stretávali rôzne kultúry, bolo i Maltské súostrovie. Malta, Comino i Gozo ležia veľmi blízko talianskej Sardínie. Od severnej Afriky ich delí 250 kilometrov. Farba mora, ktoré obmýva brehy ostrovov, je tmavo modrá, miestami prechádza do tyrkysovej alebo svetlomodrej farby. Skalnaté pobrežie skrýva bohatý podmorský život, ktorý je vďaka čistote mora pozorovateľný voľným okom. Malta je ideálnym cieľom dovolenky kvôli kombinácii leňošenia na pláži a poznávania tunajších pamiatok. K najkrajším plážam v zálive patria Mellieha Bay a Golden Beach. Subtropické slnečné podnebie umožňuje turistom tráviť tu nádhernú dovolenku od apríla do konca októbra.

Malta - viac informácií