Hotel Crystal De Luxe Resort & Spa

  Turecko, Kemer

Crystal Deluxe Resort & Spa

    Turecko, Kemer, Turecká riviéra
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:

Hotel Vám ponúka okrem kvalitných služieb aj krásne prostredie vďaka množstvu zelene okolo. Rezort patrí do siete Crystal, ktorá je zárukou kvality služieb. Doprajte si relax v tomto peknom prostredí plnom pohody.

Poloha:

Hotelový rezort sa nachádza v stredisku Kemer. Hotel je situovaný uprostred krásnej subtropickej záhrady v blízkosti pláže. Nákupné možnosti sa nachádzajú v blízkosti hotela, ale aj v centre mesta. Rušné letovisko Antalya je vzdialené 45 km od hotela a medzinárodné letisko v Antalyi 56 km.

Vybavenie:

6- poschodová budova, 356 izieb, výťahy, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 4 a´la carte reštaurácie (turecká, talianska, rybacia, mexická), 6 barov, 2 vonkajšie bazény, vonkajší detský bazén, vnútorný bazén, vnútorný detský bazén, aquapark - 3 tobogány, denné a večerné animácie, živá hudba, kino, disco, miniklub (4 - 12r.), minidisco, mini kino, detské ihrisko, fitnes, aerobik, strečing, aqua aerobik, stolný tenis, tenisový kurt, basketbal, plážový volejbal, šípky, turecké kúpele, sauna, parná miestnosť. Za poplatok: SPA centrum, masáže, jacuzzi, kaderníctvo, osvetlenie tenisových kurtov, zapožičanie tenisového športového náčinia, práčovňa, požičovňa áut, doktor, obchody.

Ubytovanie:

2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 prístelky (27 m2), štandardná izba s poschodovou posteľou (27 m2, max. 2+2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., rodinné izby (40 m2, 2 miestnosti, max. 4+0), pasha suita (2 miestnosti, 55 m2,max. 2+2), bezbariérové izby, centrálna klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, WiFi, trezor, minibar (nealko nápoje dopĺňané denne), set na kávu a čaj, balkón.

Stravovanie:
24 hod. ultimate all inclusive formou bufetu, raňajky 07:00- 11:00, obedy 12:30- 14:30, večere 19:00- 21:30, neskorý snack 21:30 - 07:00, snack 11:00- 16:00, detský bufet, dietne/vegetarianske jedlá, zmrzlina, bar pri bazéne 10:00 -17:00, lobby bar 24hod.,, detox bar 10:00 -18:00, disco bar 23:00 - 02:00, miestne alkohlické a nealkoholické nápoje a niektoré importované (10:00 - 00:00). Za poplatok: a´la carte reštaurácie 18:30 - 21:30 (rezervácia nutná vopred, talianska, mexická a turecká 1x za pobyt zadarmo), importované nápoje, čerstvé ovocné šťavy. Podrobný rozpis ultimate all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.
Pláž:
Súkromná pláž s kamienkovým vstupom do mora označená modrou vlajkou sa nachádza 70 m od hotela a dostanete sa na ňu prechádzkou cez záhradu. Na pláži sú k dispozícii ležadlá, slnečníky a matrace zadarmo, plážové osušky sú za depozit. Plážový bar 10:00 - 18:00 je taktiež k dispozícii zadarmo. Bohatá ponuka vodných športov, ako napríklad parasailing, jazda na banáne, kanoe alebo surfovanie sú na pláži k dispozícii za poplatok.

Crystal Deluxe Resort & Spa

Základná cena zahŕňa

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Piešťany - Antalya - Piešťany, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • Povinné servisné poplatky zahŕňajú: letiskové, palivové, emisné poplatky, bezpečnostné taxy a transfery v zahraničí letisko-hotel-letisko.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Bratislava - Antalya - Bratislava, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Košice - Antalya - Košice, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (ak sú vyžadované)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČO 46915206.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Crystal Deluxe Resort & Spa *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Kemer, Kemer
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Crystal De Luxe Resort & Spa *****
Typ pláže: kamienková, mólo
Vzdialenosť od pláže: 150 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 954 557
Dnes 8–16 h

Lokalita

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Crystal Deluxe Resort & Spa
    Turecko, Kemer, Turecká riviéra

Cena
986 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 954 557

Zájazd

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
985,87 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 2-5 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa ve veku 6 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 7-11 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa ve veku 12 rokov
0
199,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
22,50 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
14,04 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €

Parkovanie

zvýhodnené parkovanie pri letisku Bratislava - 9 dní
0
83,00 €