Le Diana Beach Hotel

  Tunisko, Zarzis

Diana Beach

    Tunisko, Zarzis
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Na pokojnom mieste v turistickej zóne Sangho priamo pri piesočnatej pláži. Centrum mestečka Zarzis cca 12 km. V okolí hotela nákupné možnosti, niekoľko kaviarní a reštaurácií.  

Vybavenie

198 izieb (2 poschodia), vstupná hala s recepciou a trezory za poplatok, bar, hlavná reštaurácia, maurská kaviareň, obchodík so suvenírmi, krytý bazén (mimo hlavnej sezóny). V záhrade bazén a terasa na opaľovanie s ležadlami a slnečníkmi zadarmo, osušky za zálohu. Bar pri bazéne.  

Izby

DR: kúpeľňa/WC, centrálna klimatizácia (iba počas hlavnej sezóny), TV/sat., telefón a balkón alebo terasa, poschodové postele pre deti. DRSV: pozri DR, výhľad na more. FR: pozri DR, priestrannejšia, poschodová posteľ pre deti.

Zábava

Pravidelné denné i večerné animačné a zábavné programy.  

Stravovanie

Pozri program all inclusive.  

Pláž

Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora priamo pri hoteli. Ležadlá a slnečníky zadarmo. Bar na pláži.

Program all inclusive

Raňajky, obed a večera formou bufetu Ľahký snack počas dňa Popoludňajšia káva, čaj a zákusky Soft bach bar do 19.00 hod Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby (09.00 – 23.00 hod.)  

Športová ponuka

Zadarmo: stolný tenis, tenis, volejbal a ďalšie športové aktivity v rámci animačných programov Za poplatok: biliard  

Pre deti

Oddelený malý detský bazén, detské ihrisko, miniklub (4 – 12 rokov). Detská postieľka zadarmo (na vyžiadanie).  

Extra služby

Oficiálna trieda: ***

Wellnes

Za poplatok: balneoterapeutické centrum, hammam a rôzne druhy masáží  

Internet

Za poplatok: internetový kútik  

Platobné karty

VISA, EC / MC.

Maximálna obsadenosť

Dvojlôžková izba (DR/DRSV): 3 dospelí + 1 dieťa/3 dospelí/2 dospelí + 2 deti Rodinná izba (FR): 3 dospelí + 1 dieťa/2 dospelí + 2 deti Dieťa do 12 rokov

Doba transferu

50 min

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Le Diana Beach Hotel ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 723 702
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-diana-beach-zarzis-tunisko-z723702/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Tunisko

Tunisko je štátom severnej Afriky a jeho brehy sú obmývané Stredozemným morom. Bohatá história, v rámci ktorej táto krajina zažila aj francúzsku nadvládu, vytvorila atraktívnu zmes kultúr. Dnešné Tunisko si je veľmi dobre vedomé, aké kvalitné podmienky ponúka pre turistov nielen z Európy. Územie Tuniska je tvorené na severe údolím rieky Medžerda prechádzajúcom cez masív Dorsale po stepi až do najjužnejšie položenej púšte. Najväčším lákadlom sú čarovné tuniská mesta. Ich historické centrá aj tržnice s energickými predavačmi a jedinečnou orientálnou vôňou vás určite uchvátia. Miestne podnebie je veľmi vhodné pre prímorskú dovolenku. Od mája do septembra sa tu môžete stretnúť s tropickými teplotami nad 30 °C. Veľkou prednosťou zájazdov do Tuniska je najmä ich prijateľná cena, výborná letecká dostupnosť a kvalitné služby väčšinou veľkých a luxusných hotelov s orientálnymi architektonickými prvkami. Mimoriadne obľúbený je ostrov Djerba a pevninské lokality Hammamet, Mahdia, Monastir a Sousse.

Tunisko - viac informácií