Dubra Apartmány

  Chorvátsko, Južná Dalmácia, Komarna

Dubra vila

  Chorvátsko, Južná Dalmácia, Komarna
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Dubra vila

Vila Dubra se nachází v místě Komarna, jen 3 km od Kleku a 50 m od moře. Nabízený apartmán je pro 6 osob s kompletním vybavením, skladba 2/2+2 (dvě dvoulůžkové ložnice - jedna s manželskou postelí a druhá s oddělenými lůžky), v denní místnosti s kuchyňským koutem je rozkládací lůžko i pro 2 dospělé osoby, SAT/TV, klimatizace za poplatek, terasa s pohledem na moře, WI-FI přímo v apartmánu. Parkování je zajištěno – platí se na recepci. Klienti mají k dispozici venkovní gril a sprchu. 

Jsou zde dvě pláže, jedna je větší a druhá menší (100-300 m od objektu). Pláže jsou oblázkové nebo s betonovými platy, vstup do moře je pozvolný. Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma. V Komarně naleznete malý obchod, restauraci, dětské hřiště, půjčovnu šlapadel, kajaků…a NOVĚ PLÁŽOVÝ BAR!!! Je zde rovněž velká možnost výletů do blízkého okolí jako je Dubrovnik, Korčula, Mljet, Mostar…, dále možnost rybolovu pořádaného majiteli apartmánu nebo degustace kvalitního vína. V recepci je nově otevřen prodej domácích vín (Pošip, Rose, Čača moj).

Toto místo doporučujeme je ideálním místem pro ty, kteří chtějí klidnou rodinnou dovolenou, zejména pro seniory nebo rodiny s malými dětmi.

Destinace

Komarna je bývalá rybářská vesnice, která leží jen 3 km před Klekem a 70 km severně od Dubrovníku. Z celé vesnice je krásný výhled na malé ostrůvky, na poloostrov Pelješac. Najdete zde mnoho apartmánů a pokojů v soukromém ubytování. Vesnička je malé a klidné místo s čistým mořem. Najdete zde malý obchod, restauraci, dětské hřiště, půjčovna rekvizit na moře. Klidné místo s čistým mořem a pěknými plážemi.

Poznámka

WI-FI připojení k internetu v apartmánu ZDARMA !!!
Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Dubra Apartmány ***
Typ pláže: kamienková, betónové pláty
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 658 838
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-dubra-vila-juzna-dalmacia-chorvatsko-z1658838/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií