Park Hotel Azalea

  Taliansko, Trentino - Alto Adige, Cavalese

Eco Park Hotel Azalea

    Taliansko, Dolomiti Superski, Južné Tirolsko, Trentino - Alto Adige, Cavalese, Val di Fiemme / Obereggen
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis
Výnimočná zimná dovolenka v Dolomitoch! Ubytovanie v eco-friendly hoteli Park Azalea***s!
  • 5–8denný lyžiarsky zájazd do regiónu Val di Fiemme
  • Ubytovanie v Eco Park Hoteli Azalea***s s polpenziou
  • Dieťa do 2,99 rokov na prístelke zadarmo
  • 111 km zjazdoviek a 150 km tratí pre bežky
  • Skiareál Alpe Cermis s možnosťou večerného lyžovania
  • Skibus (zdarma) cca 5 minút chôdze od hotela
  • Eco-friendly hotel s možnosťou vegan stravovania
  • WiFi zadarmo
  • Vlastná doprava
Slnečná terasa Val di Fiemme, raj pre bežky

Najsevernejšie položená „Brána Dolomitov“, združuje veľké lyžiarske areály, ako je Alpe Lusia– Bellamonte, Latemar či Alpe Cermis, ktoré sú vzájomne prepojené skibusmi. Čaká tu na Vás 111 km zjazdoviek, snowparky s prekážkami, detské funparky pre najmenších a úctyhodných 150 km pre milovníkov bielych bežeckých stôp. Pre začiatočníkov je najlepšie vyraziť na pozvoľnejšiu južnú stranu Alpe Lusia (Bellamonte). Osem z desiatich slnečných dní si môžete užiť na zjazdovkách strednej náročnosti na svahoch masívu Latemar. Skúsení lyžiari si zase môžu vychutnať svahy Alpe Lusia smerujúce k Moene alebo čierno-červenú Olympiu (7,5 km, výškový rozdiel 1 390 m) na Alpe Cermis nad Cavalese. V Cavalese ešte zostaneme, nájdeme tu detský raj “Cermislandia” so sánkovacou dráhou a cvičným svahom školy lyžovania, možnosti prechádzok so snežnicami, či možnosť nočného lyžovania 1× týždenne v Alpe Cermis (2,5 km zjazd). Komu je to málo, môže 3× týždebne zavítať i do Obbereggenu (2,5 km na sánkovaniu, 1,5 km pre lyžiarov, 8 prekážok v night-snowparku). A komu lyžovania už stačilo, môže zavítať do niektorej horskej chaty a vychutnať si posledné slnečné lúče, malebnú krajinu i miestnu kuchyňu hneď na zjazdovke. „Dole” v Cavalese sa potom na vašu návštevu teší niekoľko reštaurácií a pestrý výber barov a pohostinstiev pre príjemnú nočnú zábavu.

Eco Park Hotel Azaela***s

Medzi hotelmi 3* superior v mestečku Cavalese hotel Azaela bez pochýb vyčnieva, ako svojím zovňajškom, tak i osobitným pojatím alpského turizmu. Majitelia hotela do popredia stavajú myšlienku harmonického vzťahu s prírodou, ktorá odpovedá na požiadavky mladých klientov a zaoberajú sa stále viac myšlienkou tolerancie, ekológie a osobnej slobody. Moderný eco-friendly hotel tak napríklad recykluje dažďovú vodu, spotrebu elektriny pokrýva z obnoviteľných zdrojov a suroviny pre reštauráciu čerpá z lokálnej produkcie. Nečakajte však žiadnu extrémistickú skupinu, hlavnou filozofiou je harmónia a tolerancia, cítiť sa tu budete príjemne či už bosý, v papučiach alebo vo večernej róbe. Osobitá budova hotela je cca 200 metrov od historického centra mestečka Cavalese. K najbližšej zjazdovke Alpe Cermis je to odtiaľto cca 600 metrov, ktoré bez námahy prekonáte miestnym skibusom (zastávka v tesnej blízkosti hotela, zdarma). Hotel Vám poskytne svoju reštauráciu, bar, výťah, čitáreň, internetový kútik, herňu, lyžiareň a parkovisko (zdarma). Recepcie je pre vás otvorená medzi 9.00 hod – 21.00 hod. 

Dvojlôžkové izby Comfort

Izby s rozlohou cca 18 m2 sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, fénom, kúrením, telefónom, SAT/TV, trezorom a balkónom.

Dvojlôžkové izby Superior s možnosťou 1 prístelky

Izby s rozlohou cca 20 m2 sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, fénom, kúrením, telefónom, SAT/TV, trezorom a balkónom. Prístelka je vhodná len pre deti 0–14,99 rokov.

Dvojlôžkové izby Junior Suite s možnosťou až 2 prísteliek

Izby s rozlohou cca 30 m2 sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, fénom, kúrením, telefónom, SAT/TV, trezorom a balkónom. Prístelka je formou rozkladacej pohovky 140 cm, preto odporúčame skôr len pre jedného dospelého alebo dve malé deti.

Stravovanie formou polpenzie
  • Raňajky sú podávané formou bufetu
  • Večere sú servírované - výber z menu o 3 chodoch, šalátový bufet
  • Novoročná a Vianočná večera vo vybranom termíne za povinný poplatok (platí sa na mieste, deti platia polovicu ceny)
  • V ponuke je vegetariánska, veganská, organická i regionálna kuchyňa
  • Na vyžiadanie možnosť zaistiť bezlepkové stravovanie
  • Nápoje k večeri nie sú zahrnuté v cene zájazdu
Wellness zadarmo priamo v hoteli

Zavítajte do hotelového wellness, zahrejte si telo v biosaune, fínskej saune, v parnom kúpeli a tureckých kúpeľoch alebo využite Kneippove kúpele, ľadový kúpeľ, relaxačnú miestnosť či čajový kútik. Centrum je pro všetkých hostí od 16 rokov otvorené denne od 16.00 hod. do 20.00 hod. zdarma. Masáže a skrášľovacie procedúry sú k dispozícii na základe rezervácie a za poplatok dľa hotelového cenníku.

Informácie o skipasoch
  • Zájazd neobsahuje skipas a u CK sa nedá dokúpiť
Dôležité informácie o zájazde
  • Check in od 14.00 hod., check out do 10.00 hod.
  • Povinná pobytová taxa cca 2,2 €/os./deň (od 14 rokov) – platí sa na mieste
  • Zapožičanie detskej postieľky 8 €/deň – na vyžiadanie v CK, platí sa na mieste
  • Zapožičanie detskej jedálenskej stoličky – na vyžiadanie v CK, zdarma
  • Menší pes alebo mačka 10 €/deň – na vyžiadanie v CK, platí sa na mieste
  • Novoročná večera – povinný poplatok 70 €/os. (deti 3–14,99 rokov platia 50 %)
  • Štedrovečerná večera za povinný poplatok 30 €/os. (deti 3–14,99 rokov platia 50 %)
  • Hotel akceptuje kreditné karty Visa, Mastercard a Eurocheque
  • Len vlastná doprava
  • WiFi pripojenie – CK neručí za kvalitu pripojenia WiFi a za prípadné výpadky, do izieb väčšinou signál nedosiahne
  • Cestovať môžete s platným OP
  • Deti musia mať platný OP alebo vlastný cestovný pas
  • Na začiatku a na konci sezóny nemusia byť otvorené úplne všetky vleky v rámci lyžiarskeho strediska. Táto skutočnosť neoprávňuje klientov k poskytnutiu akejkoľvek zľavy zo zájazdu. Začiatkom a koncom sezóny je obmedzené prevádzkovanie skibusov. Skibusy sú v réžii lyžiarskeho strediska.
  • Adaptéry pre talianske zásuvky – naše klasické ploché zástrčky s dvoma kolíkmi pasujú do talianskych užších alebo kombinovaných zásuviek. Pre použitie euro zástrčky budete musieť zakúpiť špeciálny adaptér (adattatore per la presa elettrica alebo len skrátene adattatore, prípadne riduzione elettrica). Majú ich v každom supermarkete, elektre za ceny cca € 1,50–3,50 (podľa typu). Kúpite ich v ČR i SR – napríklad Alza, Euronics apod.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Park Hotel Azalea ***
Vzdialenosť od zjazdovky: 1500 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 979 788
Dnes 8–16 h

Lokalita

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií