Falkensteiner Hotel Park Punat

  Chorvátsko, Krk, Punat

Falkensteiner Hotel Park Punat

    Chorvátsko, Chorvátské ostrovy, Krk, Punat
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
popis

Situovaný priamo pri plážovej promenáde, v centre mestečka Punat, 200 m od najbližšej pláže, ďalšie pekné štrkové pláže 400 m - dostupné hotelovým transferom. Nákupné možnosti 100m.

Vybavenie

Hotelový komplex situovaný v upravenej záhrade má dve budovy, recepciu s 24 hodinovou službou, reštauráciu, kaviareň s výhľadom na more, vonkajší bazén so sladkou vodou a detský bazén so šmýkačkou, pri bazéne terasa s ležadlami a slnečníkmi, dva tobogány, stolný tenis, minigolf, detské ihrisko. Hotelové služby za poplatok: kaderníctvo, masáže, manikúra. Animácie a celodenný program pre deti i dospelých, večerné show, živá hudba. Wifi a parkovanie zdarma. Požičovňa bicyklov a vodné športy na pláži za poplatok. Pes v hlavnej sezóne nie je povolený (len do 15.6. a po 17.9.).

Ubytovanie

Vybavenie všetkých typov izieb: LCD TV, klimatizácia, trezor, wifi, telefón , kúpeľňa s vaňou, resp. sprchou a WC, sušič na vlasy, kvalitná kozmetika, toaletný stolík, papuče. Izby: 2+0 Active - pre jednu dospelú osobu, balkón podľa dostupnosti, 18m2. Izba je zariadená pre fitness a jogu. 2+1 Comfort - pre 2 dospelé osoby a dieťa do 6 rokov, 20m2 2+0 Comfort s balkónom - pre 2 dospelé osoby, 20m2 2+2 Rodinná izba Comfort - pre 2 dospelé osoby a dve deti do 12 rokov, izba s manželskou posteľou, samostatná izba s gaučom pre dve deti, 33m2 2+2 Rodinná izba Superior - pre 2 dospelé osoby a dve deti do 12 rokov, izba s manželskou posteľou, samostatná izba s gaučom pre dve deti, 33m2

Stravovanie

Polpenzia - lokálna kuchyňa založená na taliansko-chorvátskych receptúrach s bohatými raňajkami a večerami formou bufetov, tematické bufetové večery, nápoje počas jedla zahrnuté v cene (miestne pivo a víno, voda, nealko nápoje, káva, čaj), uvítací drink. Obedy za doplatok, dieťa do 6 rokov má obedy grátis.

Poznámka

Deti do 6 rokov zdarma.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Pavla Mikulášová - TERRATRAVEL, IČO 32066589.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Falkensteiner Hotel Park Punat ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Kvarner, ostrov Krk, Punat

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Falkensteiner Hotel Park Punat ****
Typ pláže: betónové pláty
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 020 767
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Falkensteiner Hotel Park Punat
    Chorvátsko, Chorvátské ostrovy, Krk, Punat

Cena
795 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 2 020 767

Pobyt

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
795,20 €
povinný príplatok za pobytovú taxu - dieťa 12-17 rokov
0
9,10 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
25,00 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
15,60 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €