Hotel Fereniki Holiday Beach Resort & Spa

  Grécko, Kréta, Georgioupolis

Fereniki Holiday Resort & Spa

    Grécko, Kréta, Georgioupolis, Kréta - Chania
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha a popis

Fereniki Holiday Resort & Spa sa nachádza blízko upravenej piesočnatej pláže vo vyhľadávanom letovisku Geourgioupolis. Rezort sa skladá z niekoľkých budov rozmiestených pozdĺž pláže. Tento prázdninový rezort je známy ako populárne miesto, vhodné pre rodinnú dovolenku aj relaxáciu. Resort sa nachádza cca 2 minúty pešo od centra letoviska a približne 300 metrov od miestneho prístavu. Fereniki ponúka ubytovanie v izbách, štúdiách a apartmánoch, a to ako pre početnejšie skupiny, tak pre jednotlivcov. Mezinárodné letisko je vzdialené cca 98 km a v neďalekom centre letoviska Georgiopoulis je mnoho reštaurácií, taverien, obchodíkov a barov. Odporúčame miestny turistický vláčik, ktorý slúži ako prázdninová atrakcia a dopraví Vás ku sladkovodnému jazeru Kournas (4 km), ktoré určite stojí za návštevu. Mesto Rethymno je vzdialené 18 km a Chania 38 km. Tento hotel odporúčame pre nenáročnú klientelu.

Vybavenie hotela

- vstupná hala s recepciou
- spoločenská miestnosť so SAT/TV
- hlavná reštaurácia a bar Neorio
- talianska reštaurácia a la carte Bella Italia
- pool- snack bar Alpha
- outdoor bazény
- terasa
- lehátka a slnečníky pri bazéne zdarma
- požičovňa áut

Vybavenie izby

Hotel ponúka klientom ubytovanie v nasledujúcich typoch izieb: PROMO, DOUBLE, STUDIO a APARTMÁN.
Izba PROMO je pre 2 osoby
Izba DOUBLE s možnosťou prístelky pre 2 - 3 osoby
Štúdio pre 2 - 3 osoby
Apartmán pre 3 - 4 osoby
Všetky typy izieb majú vlastné sociálne zariadenie, možnosť Wi-Fi pripojenia za poplatok, klimatizáciu (za poplatok), trezor (za poplatok), možnosť chladničky (za poplatok), balkón alebo terasu - okrem typu PROMO! Táto izba je najlacnejším typom v rezorte, nemá balkón ani terasu, môže byť čiastočne pod úrovňou.
Štúdiá a apartmány disponujú navyše kuchynskou linkou (s minimálnym vybavením) a apartmány sú rozlohovo väčšie a majú 2 miestnosti.
Izby sú rozmiestnené v niekoľkých budovách po rezorte a v rôznych vzdialenostiach od reštaurácie a pláže.

Stravovanie

All inclusive v hlavnej reštaurácii:
07:30 - 10:00 raňajky formou bufetu (teplé i studené pokrmy)
12:30 - 14.:30 obed formou bufetu
19:00 - 21:30 večera formou bufetu
Nápoje servírované v reštaurácii - miestne víno červené alebo biele, točené pivo, nealko postmix: citrón, pomaranč, sprite, cola, filtrovaná káva, čaj, rakija, ouzo.
Bar v reštaurácii je otvorený 10:30 - 22:30 a ponúka domáce víno, točené pivo, citronádu, oranžádu, sprite, colu, filtrovanú kávu.
Bar pri bazéne Alpha je otvorený 12:00 - 17:00 a ponúka domáce víno, točené pivo, nealko postmix: citrón, pomaranč, sprite, cola.
Pre deti je v reštaurácii každý deň pripravený detský kútik:
11:00 - 12:00 - mlieko, studená a teplá voda, oranžáda, jogurt, cereálie, ovocie.
16:00 - 18:00 - mlieko, studená a teplá voda, oranžáda a jedno z nasledujúcich jedál (hranolky, špagety, pizza, rybie filé, kura)
Zmena programu all inclusive vyhradená - podľa vedenia a obsadenosti hotela.

Pláž a plážový servis

Dlhá piesočnatá pláž sa nachádza cca 100 metrov od hotela. Miestami sú tu kamenité miesta, hosťom preto odporúčame použiť obuv do vody. Lehátka a slnečníky sú za poplatok (2,50€/osoba/deň), rovnako aj vodné športy či ďalšie služby na pláži.

Pre deti

Detský bazén, detské ihrisko, detská postieľka na vyžiadanie zdarma.

Šport a zábava

Za poplatok možno využiť športy na pláži - windsurfing, vodné lyžovanie, pronájom kanoe a ďalšie. Relaxovať môžu hostia aj v Spa centre, kde možno využiť služby maskérov, manikérok či jacuzzi a saunu.

Služby v cene

Ponuku služieb, ktoré sú zahrnuté do ceny zájazdu, získate po príchode do hotela.

Služby za poplatok

Klimatizácia 5€/deň, trezor cca 10€/týždeň, Wi-Fi pripojenie cca 4€/120 minút a cca 15€/7 dní - 1 zariadenie a cca20€/7dní - 3 zariadenia, lehátka a slnečníky pred Bella Italia 2,50€/osoba/deň (platba na mieste), sauna, masáže, jacuzzi, požičovňa áut. Kompletnú ponuku služieb, ktoré nie sú zahrnuté do ceny zájazdu, a ktoré sa na mieste platí, získate po príchode do hotela.

Povolená hmotnosť batožiny

23 kg batožinový priestor + 8 kg kabína

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Fereniki Holiday Beach Resort & Spa ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 80 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 221 045
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-fereniki-holiday-resort-spa-kreta-grecko-z1221045/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií