Hotel Garni Bernard

  Taliansko, Trentino - Alto Adige, Pozza di Fassa / Potzach im Fasstal

Hotel Garni Bernard

    Taliansko, Dolomiti Superski, Južné Tirolsko, Trentino - Alto Adige, Pozza di Fassa / Potzach im Fasstal, Sella Ronda, Val di Fassa e Carezza
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis
Zimná dovolenka v srdci Dolomitov s ubytovaním priamo u zjazdovky!
  • 8dňový lyžiarsky zájazd
  • Ubytovanie v Hoteli Garni Bernad** s raňajkami
  • Nočné lyžovanie v skiareáli Ski Stadium Aloch
  • Viac ako 100 km zjazdoviek
  • Možnosť napojenia na Sella Rondu (so skipasom Dolomiti Superski)
  • Parkovisko k dispozícii
  • Všetky skiareály prepojené skibusom
  • Hotel oproti vleku Buffaure
Lyžovanie v talianskych Alpách

Val Di Fassa je to jedno z hlavných údolí Dolomitov, ktoré sa nachádza v severovýchodnom Trentine. Val di Fassa je vždy zaliata slnkom, snehom, nechýba tu zábava a nevšedné zážitky. 220 km zjazdoviek a 86 prepravných zariadení svedčia o tom, že ste na správnom mieste. Toto údolie sa skladá zo 7 obcí, medzi ktoré patrí od juhu k severu Moena, Soraga, Vigo di Fassa, Pozza di Fassa, Mazzin di Fassa, Campitello di Fassa a Canazei. Celé údolie je obklopené tými najkrajšími horami v Dolomitoch, a to Marmoladou (známou ako kráľovná týchto majestátnych hôr), Sella Rondou, Sassolungem, Catinacciem, ale i Buffaure a Monzoni. Je to skrátka raj, a to v zime pre lyžiarov, bežkárov, skialpinistov a snowboardistov, ale aj v lete pre turistov a cyklistov. Skiareály sú dokonale prepojené sieťou lanoviek, ako je napr.: Pozza di Fassa a skiareál Buffaure s Albou di Canazei so skiareálom Ciampac alebo výjazdom lanovkou z Campitello di Fassa do výšky až 2485 m (Col Rodella) a z Canazei do výšky 1926 m (Pecol) na známy okruh Sella Ronda. Zjazdovky sú každý deň kontrolované a dobre označené. Údolie je prekrásne pre svoje panorámy na najznámejšie vrcholy Dolomitov. Možnosť nočného lyžovania na osvetlených zjazdovkách. Pre rodiny s deťmi údolie ponúka zábavné parky a lyžiarske školy.

Pozza Di Fassa

Zimné stredisko Pozza di Fassa je ideálnym miestom pre milovníkov Dolomitov. Táto oblasť leží na sútoku riek Avisio a Rio San Nicoló a je orámovaná hrebeňom Cima Undici a Cima Dodici. Pozza je ideálnym miestom pre prežitie kľudnej a príjemnej dovolenky, je tu wellness centrum, a to vďaka prítomnosti siričitých termálnych vôd, ktoré vyvierajú v nadmorskej výške 1320 metrov. V malom centre strediska Pozza di Fassa nájdete len pár reštaurácií a barov.

Ubytovanie v Garni Hoteli Bernard** s raňajkami

Garni Bernard je umiestnený oproti vleku Buffaure, blízko zjazdoviek Alloch a skibusovej zastávky. K vybaveniu hotela patrí bar, raňajková miestnosť, úschovňa bicyklov, parkovisko pri hoteli dostupné podľa obsadenosti, terasa a WiFi pripojenie v hotelovej hale zadarmo.

Dvojlôžková izba s 1 prístelkou 

Izba o rozlohe cca 14 m2 je vybavená vlastným sociálnym zariadením, kúrením a TV.

Jednolôžková izba 

Izba o rozlohe 10 m2  je vybavená vlastným sociálnym zariadením, kúrením a TV.

Stravovanie
  • Raňajky formou bufetu
Informácie o skipasoch

Zájazd neobsahuje skipas a v CK sa nedá dokúpiť.

Dôležité informácie
  • Check in je možný od 14.00 hod, check out do 10.00 hod.
  • Detská postieľka na vyžiadanie v CK zadarmo
  • Povinná pobytová taxa cca 0,7 €/os./noc (platia osoby od 14 rokov) – platí sa na mieste
  • Domáce zvieratá nie sú povolené
  • Parkovanie podľa dostupnosti na hotelovom parkovisku zadarmo
  • Cestovať môžete s platným OP
  • Deti musia mať platný OP alebo vlastný cestovný pas
  • WiFi pripojenie – CK neručí za kvalitu pripojenia WiFi a za prípadné výpadky, do izieb väčšinou nemá signál WiFi dosah
  • Na začiatku a na konci sezóny nemusia byť otvorené úplne všetky vleky v rámci lyžiarskeho strediska. Táto skutočnosť neoprávňuje klientov k poskytnutiu akejkoľvek zľavy zo zájazdu. Začiatkom a na konci sezóny je obmedzená premávka skibusov. Skibusy sú úplne v réžii lyžiarskeho strediska.
  • Adaptéry pre talianske zásuvky – naše klasické ploché zástrčky s dvoma kolíkmi pasujú do talianskych užších alebo kombinovaných zásuviek. Pre použitie euro zástrčky budete musieť zakúpiť špeciálny adaptér (adattatore per la presa elettrica alebo len skrátene adattatore, prípadne riduzione elettrica). Majú ich v každom supermarkete, elektre za ceny cca € 1,50–3,50 (podľa typu). Kúpite ich v ČR i SR – napríklad Alza, Euronics a pod.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Garni Bernard **
Vzdialenosť od zjazdovky: priamo pri zjazdovke

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 000 985
Dnes 8–16 h

Lokalita

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií