Ghazala Gardens Hotel

  Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay

Ghazala Gardens

    Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotela
  • Neskorý check out
  • Skorý check in
  • Priamy transfer z letiska (cca 30 min.)
  • Bezplatné WIFI pripojenie v lobby
  • Možnosť zarezervovať vopred párty balíček
  • Slovensky/česky hovoriaci delegát
  • Nemecky a anglicky hovoriaci personál
Poloha:

Hotel postavený v núbijskom štýle leží priamo na krásnej Na ?ama Bay. Pláž je dostupná cez miestnu komunikáciu v sesterskom hoteli Ghazala Beach. Hotel sa nachádza v rušnejšom centre s možnosťou zábavy v rôznych kluboch. Ako jediné z hotelov v Sharm El Sheikh majú oba hotely nielen pieskovú pláž, ale aj pozvoľný piesočnatý vstup do mora.

Popis:

V hlavnej budove sa nachádza lobby s recepciou, WIFI zdarma v lobby, internetový kútik (za poplatok) a malá knižnica. 280 komfortných izieb je rozmiestnených vo viacerých 2-poschodových budovách v krásnej záhrade. Areálom sa tiahne bazén v tvare lagúny s umelo vytvorenou pieskovou plážou. Bazén je v zime vyhrievaný. Hotel má 1 izbu vhodnú pre hendikepovaných.

Pláž:

Dlhá a čistá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora leží asi 300 m od hotela (prechod cez miestnu, nie rušnú komunikáciu, cez hotel Ghazala Beach). Ležadlá, matrace, slnečníky a plážové osušky sú k dispozícii zdarma.

Ubytovanie:

- štandardné izby: majú kúpeľňu, WC, fén, klimatizáciu, trezor, SAT – TV, chladničku, balkón s výhľadom na bazén alebo do záhrady
- junior suite: sú priestrannejšie, majú také isté vybavenie ako štandardné izby
- junior pool suite: majú rovnaké vybavenie ako junior suity a majú priamy vstup do bazéna

Stravovanie: All inclusive

Pozostáva z raňajok, obedov a večerí, ľahkého snacku, zmrzliny a koláčikov. Lokálne nealkoholické nápoje, káva a čaj, lokálne alkoholické nápoje od 10:00 do 24:00 hod. špeciálne kokteily, ovocné šťavy, špeciálne druhy káv, importované alkoholické a nealkoholické nápoje sú za poplatok. K dispozícii je á la carte talianska reštaurácia, á la carte mexická reštaurácia, á la carte brazílska reštaurácia a Mango kokteil bar. Podrobný rozpis all inclusive služieb obdržia klienti na recepcii hotela pri ubytovaní. Takisto aj informácie o stravovacích službách á la carte reštauráciách, kde je potrebná rezervácia vopred. Vyžaduje sa vhodné oblečenie. Nosenie all inclusive náramkov je povinné.

Šport a zábava:

Biliard, stolný tenis, vodný aerobik, potápanie a šnorchlovanie (kurzy za poplatok).

CK Maxi detský klubje otvorený medzi 10:00 a 17:00 hod (otváracie hodiny sa môžu meniť sezónne). Program je variabilný a prispôsobuje sa potrebám a záujmom detí od 4 do 12 rokov. Nemecky hovoriaci tím animátorov pripravuje plán aktivít, prispôsobený všetkým vekovým kategóriám 6 dní v týždni.

CK Baby Serviceje služba pre tých najmenších hotelových hostí CK, poskytovaná vo všetkých hoteloch zo siete RED SEA HOTELS, v spolupráci s CK Maxi detskými klubmi. CK má k dispozícii vo svojich hoteloch rôzne potreby a pomôcky k zapožičaniu, resp. k poskytnutiu za poplatok/kauciu (cca. 10-20 €). Detské postieľky, sieťky proti hmyzu, ohrievače detských fliaš, varné kanvice, podložky na prebaľovanie, zapožičanie kočíka, plážové hračky. Ďalšie výhody pre rodiny s deťmi nájdete v rubrike: Rodiny & deti.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Ghazala Gardens Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 565 581
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-ghazala-gardens-sharm-el-sheikh-egypt-z1565581/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).