Hotel Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park Resort

  Grécko, Peloponéz, Kyllini

Grecotel La Riviera & Aqua Park

    Grécko, Korintski záliv, Peloponéz, Kyllini
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Priamo na nádhernom pobreží západného Peloponézu, cca 14 km od dedinky Kyllini. Dedinka Arcoudi s niekoľkými obchodmi a tevernami vo vzdialenosti cca 2 km. Letisko Araxos cca 60 km.

Vybavenie

196 izieb, súčasť rezortu Grecotel Olympia Riviera, hlavná budova a bungalovy. Recepcia, lobby bar, hlavná bufetová reštaurácia, à la carte reštaurácia (stredomorská), menšie obchodné centrum, vnútorný bazén. Vonku sladkovodný bazén s kaskádami, 2 bazény s morskou vodou a vírivkami, bar pri bazéne, lehátka, slnečníky a osušky zdarma. Súčasťou rezortu je Olympia Aqua Park s množstvom vodných atrakcií.

Izby

DRSVS: kúpeľňa/WC (sušič vlasov, župan, papuč e), klimatizácia, TV/sat., telefón, rádio s CD prehrávačom, chladnička, trezor, balkón alebo terasa s výhľadom na more.
BGSVS: pozri DRSSV, bungalov.
FRSV: pozri DRSSV, spálne a spacie časti pre deti (oddelené dverami alebo posuvnými dverami), krytá veranda so záhradkou (rodinná izba Riviera)

Zábava

Denný a večerný animačný program pre deti a dospelých.

Stravovanie

Raňajky a večere formou bufetu. Možnosť dokúpenia programu Dine Club (pobyty 29.5.-26.9.2022), výmenou za večere v hlavnej reštaurácii možnosť kreditov na stravovanie v à la carte reštauráciách vo výške 20 € na dospelú osobu a 10 € na dieťa do 11,99 rokov, deti 3 -12 rokov zadarmo Grecoland Tasty Corner (11.00-17.00 hod.): čerstvé ovocie, jogurty, sušienky, zmrzlina, mlieko, čaj, voda, džús. Obedy zahŕňajú polievku, zeleninu, cestoviny, ryby, pizzu, domáce burgre, šaláty a ďalšie detské jedlá vrátane nápojov.

Pláž

10 km dlhá piesočná pláž s pozvoľným vstupom do mora ocenená modrou vlajkou (2 km patrí priamo hotelu), plážový bar. Slnečníky, lehátka a osušky zdarma, bar na pláži.

Športová ponuka

Zadarmo: pilates, joga, aerobik, nordic walking, windsurfing (zadarmo iba pre držiteľov platnej licencie), aquaaerobik, stolný tenis, plážový volejbal, minifutbal, basketbal, lukostreľba, šípky, boccia, 4 tenisové kurty, fitness.

Za poplatok: tanečné lekcie, paintball, lekcie plávania, privátne lekcie cvičenia, osobný tréner, tenisové lekcie, jazda na koni, vodné športy na pláži, požičovňa bicyklov.

Pre deti

Detská postieľka (zadarmo), možnosť zapožičania základného detského vybavenia - stoličky, ohrievače fliaš, sterilizátory, nočníky, WC redukcie, stúpadlá, kočíky aj monitory (všetko na vyžiadanie a spätné potvrdenie), miniklub Grecoland Club (4-12 rokov), detské ihrisko , Grecoteens (13-17 rokov) - športové tímové hry, turnaje.

Wellnes

Za poplatok: Aqua Elixir Thalasso – bazén, jacuzzi, sauna, para, masáže, hydroterapia, relaxačné a liečebné procedúry, indická terapia ajurvéda,
kozmetické centrum

Internet

Zadarmo: WiFi v celom areáli.

Platobné karty

VISA, EC/MC.

Maximálna obsadenosť
  • Dvojlôžková izba Superior (DRSVS): 3 dospelí / 2 dospelí + 1 dieťa
  • Dvojlôžková Bungalov Superior (BGSVS): 3 dospelí / 2 dospelí + 1 dieťa
  • Rodinná izba Riviera (FRSV) : 3 dospelí + 1 dieťa / 2 dospelí + 2 deti
  • Deti do 12 rokov.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park Resort *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 474 028
Dnes 8–16 h

Lokalita

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií