Hotel Roc Casa del Mar Resort

  Kuba, Villa Clara, Cayo Santa Maria

Roc Casa del Mar

    Kuba, Villa Clara, Cayo Santa Maria
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

Hotel Roc Casa del Mar sa nachádza v Cayo Santa María, na malom ostrove pri severnom pobreží Kuby známom pre svoje pláže a vodné športy. Má exkluzívny prístup k plážam s bielym pieskom a tyrkysovým vodám, ktoré z neho nepochybne robia skutočne luxusný rezort s All inclusive službami. Nechajte sa unášať chuťami, ktoré pre vás pripravia hoteloví kuchári v tematických reštauráciách. Pestrá gastronómia vychádza z kuchýň z celého sveta a na svoje si prídu i milovníci lahodných kokteilov, lokálnych i medzinárodných alkoholických nápojov. Nepochybne vám pobyt spríjemnia aj zábavné a voľnočasové aktivity. Relaxovať môžete pri bazéne, či v tyrkysových vodách oceánu. Od letiska v Santa Clara je hotel vzdialený 112 km a od letiska v Havane je hotel vzdialený 400 km.

Vybavenie

24 hodín otvorená recepcia, zmenáreň, úschovňa batožiny, turistické info centrum, denná tlač, bazén v tvare lagúny pre dospelých, malý bazén pre deti, terasa s ležadlami a tieňom, 2 tenisové kurty, 1 viacúčelové ihrisko, detský klub (4-12 rokov) so zaujímavým programom (pirátsky deň, aqua deň, eco deň, olympijský deň, hudobný kvíz, detské show a párty, tanečné hry, Cuba fun), detské ihrisko, pre tíndžerov (13-15 rokov) herňa s Wi-Fi, hrami a športovými aktivitami, bary, 5 reštaurácií (Cocotal – od 18 rokov, Limoncello – talianska la carte reštaurácia, Origami – orientálna la carte reštaurácia, Boca Marina - la carte reštaurácia so stredomorskou kuchyňou, Neptuno – seafood la carte reštaurácia, Compay - la carte kubánska reštaurácia, El Ranchón Playa Concha – bufetová reštaurácia pri pláži, Mike´s Coffee, Risco – lobby bar, Alegría – divadelný bar, Sport Bar Latino, Aqua Bar East/ Aqua Bar West, Snack Bar East/ West, 3 Beach bars, El Ranchón Playa, Lounge Bar Exelsior – iba pre klientov ubytovaných v izbách Excelsior).

Pláž

krásna pláž s bielym pieskom a tyrkysovými vodami pri hoteli.

Zábava a šport

denné animácie, večerný program, zábavné predstavenia, živá hudba, tematické večery, aerobik, tenis, stolný tenis, strečing, jóga, hodiny tanca, volejbal v bazéne, vodné pólo, vodné športy (kajaky, windsurfing, šnorchlovanie), fitness centrum, požičovňa bicyklov, áut a motocyklov, petanque, boccia, bingo.

Stravovanie

All inclusive – raňajky, obedy, večere, snacky, alkoholické a nealkoholické nápoje počas dňa.

Vybavenie izieb

hotel disponuje 800 izbami (784 Deluxe rooms, 8 Suites a 8 izieb pre klientov s obmedzenou mobilitou). V základnej cene je izba Deluxe nachádzajúca sa na prvom až treťom poschodí budov s výhľadom do záhrady. V izbe nájdete spálňu s posteľou typu King size alebo 2 posteľami a kúpeľňu so sprchou a sušičom vlasov. K dispozícii je klimatizácia, trezor, minibar, kávovar, žehliaca doska a žehlička, Wi-Fi pripojenie.

Na vyžiadanie naceníme aj iné typy izieb: Excelsior room či Suite.

Excelsior výhody: Exkluzívne izby a služby, privátny check-in a odlišné náramky od štandardných, Excelsior Lounge, rezervácie v la carte reštauráciách bez obmedzenia, exkluzívna časť na pláži a nápojový servis pri bazéne, neskorý check-in do 14:00.

Poznámka

na izbe je možné ubytovať maximálne 2 dospelé osoby a 2 deti do 12 rokov alebo 3 dospelé osoby.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Roc Casa del Mar *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Cayo Santa Maria, Cayo Santa María
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Roc Casa del Mar Resort *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 944 122
Dnes 8–16 h

Lokalita

Kuba

Kuba je štát ležiaci v Karibiku a zároveň najväčší ostrov súostrovia Veľké Antily. Okrem hlavného ostrova pozostáva územie krajiny aj z tisícok malých ostrovov a ostrovčekov. Kuba je hojne navštevovanou destináciou vďaka svojim prírodným krásam, tropickým lesom, koralovým útesom a atolom. Najvhodnejším obdobím na návštevu sú zimné mesiace, od mája do októbra je tu obdobie dažďov. Na Kube panuje tropické počasie s príjemnými priemernými teplotami okolo 25 ⁰C. Miestne prostredie je veľmi svojrázne. Tento tropický raj s pohnutou históriou sa postupne otvára svetu. Je to predovšetkým krajina latinských rytmov, farieb, kontrastov, najlepších cigár a kvalitného rumu. Hlavným mestom je pulzujúca historická Havana. Polostrov Varadero je najväčším prímorským rajom a ostrov Cayo Coco najviac vyhľadávajú potápači.

Kuba - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Roc Casa del Mar
    Kuba, Villa Clara, Cayo Santa Maria

Cena
2 294 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 944 122

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
2 294,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
82,32 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
49,92 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €