Aloha Beach Hotel & Restaurant

  Albánsko, Saranda [Sarandë], Saranda

Hotel Aloha Beach - Dotované pobyty 50+

  Albánsko, Albánsko vnútrozemie, Saranda
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

zrekonstruovaný rodinný hotel Aloha Beach se nachází jen 10 minut chůze od centra letoviska albánské riviéry - Sarandy, přímo u pláže.

Vybavenost

recepce, restaurace, trezor na recepci (za poplatek), parkoviště, WiFi (zdarma).

Ubytování

nově zařízené klimatizované jednolůžkové pokoje typu Economy bez příplatku, dvoulůžkové pokoje typu Standard orientované na mořskou stranu s balkonem, třílůžkové pokoje typu Standard orientované na mořskou stranu s balkonem, rodinné dvouložnicové pokoje orientované na mořskou stranu s balkonem a s možností obsazení až 5 osobami. Rodinný pokoj musí být obsazen nejméně 4 osobami, z nichž alespoň 3 musí být plně platící. Všechny pokoje mají vlastní soc. zařízení, fén, ledničku, TV a WiFi (zdarma).

Stravování

POLOPENZE – snídaně a večeře formou švédských stolů. Za příplatek možnost LIGHT ALL INCLUSIVE - snídaně a večeře formou švédských stolů, servírovaný oběd, k obědu jeden nápoj, večer je pro Vás otevřen hotelový bar (19:00-20:30) – neomezená konzumace nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby.

Pláž

hotel se nachází přímo na oblázkové pláži, vstup do moře pozvolný, plážový servis na hotelové pláži (zdarma).

Sport a zábava

vodní aktivity na pláži (za poplatek).

Náš názor

nádherný hotel, který prošel rekonstrukcí a poskytuje ideální zázemí klientům, kteří chtějí mít vše po ruce na jednom místě.


Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Aloha Beach Hotel & Restaurant ***
Typ pláže: kamienková, piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 995 956
Dnes 8–16 h

Albánsko

Albánsko je zabudnutou krajinou ležiacou na Balkánskom polostrove. V súčasnosti však predstavuje veľmi lákavý cieľ nielen pre dobrodruhov prahnúcich po poznaní. Krajinu väčšinou vyhľadávajú milovníci histórie, prírody a tí, ktorí radi spoznávajú miestnych pohostinných obyvateľov. Aj pre turistov, ktorí majú v pláne stráviť pokojnú dovolenku pri mori, má Albánsko rozhodne čo ponúknuť. Na pobreží Jadranského a Iónskeho mora vyrástli hotely podobné tým v Čiernej Hore a Chorvátsku. Albánsko je síce prevažne hornatou krajinou s hlbokými údoliami, no morské pobrežie je tu veľmi nádherné. Hlavným mestom je Tirana, ktorá je situovaná približne uprostred krajiny. Milovníci histórie a architektúry môžu v krajine obdivovať početné antické mestá, byzantské kostolíky a stredoveké zrúcaniny. Vyznávači horskej turistiky sa zas môžu vydať trasami takmer nedotknutými cez nádherné horské masívy. Spoznajte málo známy poklad krásnej prírody a dobrých ľudí, spoznajte Albánsko.

Albánsko - viac informácií