Alp Pasa Hotel

  Turecko, Antalya

Hotel Alp Pasa

    Turecko, Antalya, Turecká riviéra
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Prehľad

Poloha:
Hotel sa nacháda v historickej osmanskej rezidencii z 18. storočia, ktorá je obklopená sviežimi záhradami a starými budovami, necelý 1 km od mestského múzea v Antalyi a 5 minút od chôdze od pláže Mermerli. Hadriánova brána je vziadlená 100 metrov.

Popis:
Hotel má celkom 60 izieb, sú zariadené v osmanskom štýle. Nádvorie dodáva hotelu veľmi zvláštnu atmosféru, nachádza sa tu bazén a bar pri bazéne. Vo verejných priestoroch je bezplatné Wi-Fi, hlavná budova ponúka bar, turecké kúpele, reštauráciu s medzinárodnou kuchyňou a knižnicu. Reštaurácia Alp Pasa má útulný krb a každý deň ponúka pestrý bufet. V letných mesiacoch môžu hostia stolovať na terase pri bazéne. Občerstvenie a koktaily sú podávané v bare pri bazéne.

Ubytovanie:
Medzi štandardné vybavenie izieb patrí kúpeľňa, sprchovací kút, WC, fén, župan, LCD TV so satelitom. TV, minibar (za poplatok), klimatizácia (sezónne). Deluxe izby majú malú vírivku alebo balkón / terasu, osmanské junior suity jacuzzi, posteľ veľkosti King size a župany. Štúdiá ponúkajú otvorený obývací priestor s kuchynským kútom.
Šport:
Večer - klavírna hudba, za príplatok: masáže a hammam.
Stravovanie:
Plná penzia: Raňajky , obedy a večere
Polpenzia: Raňajky a večere formou bufetu.

Podrobný rozpis dostanú hostia pri ubytovaní na recepcii.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Alp Pasa Hotel ****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 1000 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 739 321
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-alp-pasa-antalya-turecko-z739321/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií