Hotel Amba

  Taliansko, Emilia Romagna, Viserba

Hotel Amba

    Taliansko, Emilia Romagna, Rimini
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Letný pobyt v Hoteli Amba***S, priamo pri pláži a s polpenziou. Dieťa zadarmo až do 11,99 rokov!
  • 8dňová dovolenka v talianskom Rimini
  • Izby pre 2–4 osoby v hoteli Amba***+
  • Hotel sa nachádza priamo pri piesočnatej pláži
  • Polpenzia s nápojmi v cene
  • Vegetariánska strava možná na vyžiadanie
  • Klimatizácia a WiFi zdarma
  • Väčšina izieb s balkónom
  • Vhodné pre rodiny s deťmi
  • Pobyt až pre 2 deti zadarmo (prvé do 11,99 rokov a druhé do 2,99 rokov)
  • Doprava vlastná alebo autobusová
Rimini – najväčšie prímorské letovisko Talianska

V talianskom meste Rimini je nemálo možností zábavy a športového vyžitia, napriek tomu ide o kľudné miesto k oddychu. Môžete sa rozhodnúť, či chcete relaxovať v hoteli, na pláži alebo sa vyberiete za zábavou a nákupmi. V okolí je množstvo reštaurácií, kaviarní, barov, zmrzlinární a obchodov. Mestská časť Viserba di Rimini je v blízkosti starého mesta s historickými pamiatkami (napr. Tibériov most, námestia Piazza Cavour, Castel Sismondo alebo Antica Pescheria) a navštíviť môžete i miestne trhy a rôzne zábavné parky (najväčší zábavný park v Taliansku Mirabilandia, ďalej aquapark Aquafan, zábavný park Oltremare, Italia in miniatura, delfinárium alebo Fiabilandia). Na pláži je k dispozícii mnoho vodných športov a ďalších športových aktivít.

Ubytovanie v Hoteli Amba***+

Trojhviezdičkový Superior Hotel Amba s vlastnou reštauráciou a barom sa nachádza v tesnej blízkosti mora. Pláž s pozvoľným vstupom do mora je od hotela vzdialená len 20 metrov. Na terase hotela nájdete hydromasážnu vaňu, ktorá je vám k dispozícii za priaznivého počasia v čase 10.00–12.00 hod. a 15.00–18.00 hod. V hoteli sa ďalej nachádza recepcia s trezorom, výťah, hala, spoločenská miestnosť s TV a WiFi. Využiť môžete aj požičovňu bicyklov a vzhľadom na dostupnosť i parkovisko za poplatok 5 €/auto/deň (parkovacie miesto je možné rezervovať vopred).

Dvojlôžkové izby s možnosťou až 2 prísteliek

Izby majú vlastné sociálne zariadenie, fén, telefón, SAT/TV, klimatizáciu, WiFi a 5 zo 7 izieb má balkón. Na vyžiadanie je možné doobjednať minichladničku priamo v izbe (obmedzené množstvo, len 3 ks na celý hotel) za poplatok cca 3 €/izba/deň.

Talianska polpenzia v cene
  • Polpenzia sa podáva v hotelovej reštaurácii.
  • Raňajky sú formou sladkého a slaného bufetu, od 7.30 do 9.00 hod.
  • Večere formou menu o troch chodoch, šalátový bufet, od 19.30 do 20.30 hod.
  • K večeri sa zdarma podáva 0,5 l vody a 0,25 l miestneho vína na osobu (len v hlavnej sezóne v termíne 13. 6. – 12. 9. 2020).
  • Stravovanie začína večerou v deň príjazdu a končí raňajkami v deň odjazdu.
  • Na vyžiadanie je možná vegetariánska strava. Bezlepkové stravovanie nie je možné.
Cestujete s deťmi?

Určite uvítate zľavy na prístelkách. Dieťa do 11,99 rokov na 1. prístelke má ubytovanie s polpenziou zdarma a druhé dieťa 0–2,99 rokov je taktiež zdarma, ale bez nároku na lôžko, na stravovanie dieťa nárok má. V prípade variantu s autobusovou dopravou platia deti plnú cenu za dopravu. Deti vo veku 0–2,99 rokov spia s rodičmi na lôžku, tzn. nemajú vlastnú posteľ. Detskú postieľku je možné vyžiadať v CK za poplatok. V prípade, že ide o 2 dospelé osoby a 1 dieťa do 2,99 rokov, nebudú mať izbu 2+1, ktorá je v zmluve, ale len izbu 2+0 – dieťa nemá prístelku, ale spí s rodičmi v posteli (prípadne na vyžiadanej postieľke). V prípade, že ide o 2 dospelé osoby a 2 deti do 2,99 rokov, nebudú mať izbu 2+2, ktorú majú v zmluve, ale iba izbu 2+0 – deti nemajú nárok na prístelku, ale spia s rodičmi v posteli!

Piesočnatá pláž hneď pri hoteli – hotel stojí v 1.rade pri mori

Rimini je známe svojimi upravenými piesočnatými plážami s pozvoľným vstupom do mora a kamennými vlnolamami. More u pobrežia je tak chránené pred silným príbojom. Hlavné časti pláže sú platené, tzn. že ak chcete v priebehu dovolenky využívať platené pláže, je nutné si zaobstarať plážový servis za poplatok (cca 20 €/deň), ktorý obsahuje 2 ležadlá a 1 slnečník. Najbližšia voľná pláž bez slnečníkov a ležadiel je od hotela vzdialená cca 1,5 km. V meste sa dajú objednať individuálne výlety na plachetnici, požičať si vodné bicykle alebo sa vydajte do okolia a preskúmajte mestá Ravenna, San Marino (od Rimini cca 20 km), Mirabilandia (najväčší zábavný park v Taliansku), Aquafan, zábavný park Oltremare, Italia in miniatura, delfinárium, Fiabilandia a ďalšie. Na pláži je množstvo vodných športov a so zapožičaným bicyklom môžete podnikať cyklo výlety po okolí.

Dôležité informácie
  • Check in cca od 14.00 hod., check out do 10.00 hod.
  • Povinná pobytová taxa cca 1,5 €/os./deň – platí sa na mieste
  • Plážový servis nie je v cene
  • Deti vo veku 0–2,99 rokov spia s rodičmi na lôžku, tzn. nemajú vlastnú posteľ. Detskú postieľku je možné vyžiadať za poplatok. V prípade, že ide o 2 dospelé a 1 dieťa do 2,99 rokov, nebudú mať izbu 2+1, ale len izbu 2+0 – dieťa nemá prístelku, ale spí s rodičmi v posteli. V prípade, že ide o 2 dospelé a 2 deti do 2,99 rokov, nebudú mať izbu 2+2, ale len 2+0 – deti nemajú nárok na prístelku, ale spia s rodičmi v posteli.
  • Hotel nie je vhodný pre osoby s obmedzenou hybnosťou
  • Parkovanie na hotelovom parkovisku za poplatok 5 €/auto/deň (nutné rezervovať vopred v CK, platí sa na mieste)
  • Detská postieľka na vyžiadanie v CK za poplatok 5 €/noc – platí sa na mieste
  • Malé domáce zvieratá sú povolené zdarma
  • Pri autobusovej doprave je veľmi skorý ranný príjazd (okolo 6 hodiny) a na cestu späť neskorší odjazd vo večerných hodinách (okolo 22.00)
  • Cestovať môžete s platným OP
  • Deti musia mať platný OP alebo vlastný cestovný pas
  • WiFi pripojenie – CK neručí za kvalitu pripojenia WiFi a za prípadné výpadky, do izieb väčšinou signál WiFi nedosiahne
  • Adaptéry pre talianske zásuvky – naše klasické ploché zástrčky s dvoma kolíkmi pasujú do talianskych užších alebo kombinovaných zásuviek. Pre použitie euro zástrčky budete musieť zakúpiť špeciálny adaptér (adattatore per la presa elettrica alebo len skrátene adattatore, prípadne riduzione elettrica). Majú ich v každom supermarkete, elektre za ceny cca € 1,50–3,50 (podľa typu). Kúpite ich v ČR i SR– napríklad Alza, Euronics apod.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Amba ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 246 496
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-amba-emilia-romagna-taliansko-z1246496/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií