Hotel Austria

  Rakúsko, Tirolsko, Söll

Hotel Austria

    Rakúsko, Tirolsko, Wilder Kaiser / Brixental, Söll
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Užite si relaxačnú a nezabudnuteľnú dovolenku v hoteli Austria v Söll am Wilden Kaiser. Vďaka svojej centrálnej polohe je hotel ideálnym východiskovým bodom pre výlety a športové aktivity.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Söll 20 m, Verejný krytý bazén: Wave Wörgl 12 km, Nákupy: 20 m, Vlaková stanica: Wörgl 12 km, Kufstein 13 km, Letisko: Innsbruck 80 km, Ľadovec: Hintertux 80 km, Stredisko: 703 m, Lyžovanie oblasť / Lyžiarsky vlek: Skiwelt Wilder Kaiser Brixental 800 m, Behať na lyžiach: 100 m, Skibus (najbližšia zastávka): 50 m, Lyžiarske stredisko: Nie, Nachádza sa v centre mesta Söll.

všeobecné vybavenie

Recepcia, WLAN: zdarma, Lyžiareň, Výťah, Parkovanie: zdarma,, Kaviareň: Internetová kaviareň za poplatok.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Sprcha / WC, Sušič na vlasy, balkón / terasa: Balkón alebo terasa, Telefón, Káblová televízia, Internet: splatné na mieste, veľmi vkusne zariadené.

typy izieb a apartmány

1 lôžko sprcha / WC / balkón, 14 m2, 2 lôžka sprcha / WC / balkón, 18 m2, 2-3 lôžka sprcha / WC / balkón, 18 m2, 2-4 lôžka sprcha / WC / balkón, 18 m2.

Stravovanie

Raňajky, raňajky formou bufetu.

Deti

Detská postieľka.

Domáci maznáčikovia

Zvieratá nie sú povolené.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Austria ***
Vzdialenosť od zjazdovky: 1000 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 925 435
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií