Ionian Sea Hotel Villas & Aqua Park

  Grécko, Kefalonia, Kounopetra

Hotel Ionian Sea Thalassa Superior

    Grécko, Kefalonia, Agios Dimitrios
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Letovisko

Lixouri

Umístění

Hotelový komplex se nachází u písečné pláže, cca 7 km od městečka Lixouri, které je druhé největší na ostrově. Letiště je vzdáleno cca 50 km od hotelu. Možnost využít pravidelný shuttle bus za poplatek.

Pláž

Hotel leží cca 120 m od menší, písčité pláže s pozvolným vstupem do moře, přistup na pláž přes místní, málo frekventovanou komunikaci; lehátka, osušky a slunečníky na pláži za poplatek.

Hotel

Recepce, lobby, WiFi ve veřejných prostorách zdarma, restaurace, 2 bary, minimarket; bazény pro dospělé, dětský bazén, aquapark s několika tobogány, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Pokoje

Dvoulůžkové pokoje s možnosti přistýlky mají vlastní příslušenství (sprchový kout nebo vana, WC, fén), klimatizaci, TV/sat., rychlovarnou konvici, miniledničku, balkon nebo terasu. Možnost většího pokoje se 2 přistýlkami pro děti.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během celého dne, zmrzlina, sendviče, koláče, čaj a zákusky, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:00-23:00) v časech a místech určených hotelem.

Rekreace

Tenis (bez osvětlení), stolní tenis, fotbal, volejbal, šipky, mini klub, animační programy, dětské hřiště.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Ionian Sea Hotel Villas & Aqua Park ***
Typ pláže: piesočnatá, piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 350 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 255 502
Dnes 8–16 h

Lokalita

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií