Gran Vista Hotel Plava Laguna

  Chorvátsko, Istria, Zelena Laguna

Hotel Gran Vista

    Chorvátsko, Istria, Poreč, Zelena Laguna
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

hotel GRAN VISTA je situovaný v stredisku Zelena Laguna, má krásny panoramatický výhľad na more a do parku, je obklopený stredomorskou vegetáciou. Štrkovo – kamenistá pláž sa nachádza pod hotelom a je vzdialená len cca 200 m.

Ubytovanie

klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky vhodnej pre dieťa do 12 rokov (možnosť ubytovania aj dvoch detí), sprcha s WC, fén, TV so satelitom, telefón, Wi-Fi, balkón orientovaný na morskú stranu.

Vybavenie a služby

recepcia, klimatizovaná reštaurácia, aperitív bar, Wi-Fi, TV miestnosť v aperitív bare, trezor na recepcii (za poplatok), úschovňa bicyklov, vonkajší bazén so sladkou vodou, ležadlami a slnečníkmi, detský bazén. Moderný vonkajší vzhľad hotela je architektonicky zapracovaný s vnútornými štýlovými krásnymi priestormi. Hotel ponúka (za poplatok) využívanie športovísk na tenis, stolný tenis, minigolf, futbal, basketbal,vodné športy a bicykle. K službám hotela patria tiež animácie, prebiehajúce v niektorom z vedľajších hotelov, pravdepodobne v hoteli Plavi: pre deti vo veku 4-12 rokov, mini disco, mini klub s tvorivými dielňami, hrami, športovými aktivitami a taktiež animácie pre dospelých, večerný program so živou hudbou, organizované športové turnaje. V blízkosti hotela sa nachádzajú reštaurácie, bary, obchodíky, detské ihrisko, hotel má k dispozícii parkovanie (za poplatok).

Deti

Zľava na dieťa je rozlišovaná podľa presného dátumu narodenia, vždy 1. dieťa je dieťa staršie. Detská postieľka (obmedzený počet) ZDARMA.

Tip

Plitvické jazerá, ostrovy Brijuni, splav rieky Kupar, jaskyňa Baredine, Opatija, Rovinj, Pula, Lipica, jaskyňa Postojnska jama, Terst.

Ďalšie informácie

Naša mienka: vyhľadávaný hotel v krásnom prostredí s kvalitnými službami, vhodný pre klientov obľubujúcich aktívne strávenú dovolenku. Po vypredaní kapacít je možný pobyt za dynamické ceny, ktoré hotel tento rok ponúka.

Stravovanie

polpenzia – raňajky a večere formou bohatých švédskych stolov, uvítací nápoj (do 13.09.) a nápoje k večeri zo samoobslužných automatov (voda, džús, víno, pivo). V poludňajších hodinách malé občerstvenie (snack, koláč, sendvič) v hotelovom bare. Raz do týždňa tematická večera (do 13.09.).

Doprava

individuálna

Zľavy

Zľava verný klient: -3%/osoba. Zľava dieťa 0-7r. na základnom lôžku: -50% z tabuľkovej ceny osoby na základnom lôžku. Zľava dieťa 7-14r. na základnom lôžku: -30% z tabuľkovej ceny osoby na základnom lôžku.

Základná cena zahŕňa

  • 7 x ubytovanie
  • 7 x polpenzia s nápojmi
  • klimatizácia
  • animácie (do 14.09.)
  • bazén
  • asistenčná služba v slovenskom jazyku
  • DPH.

Základná cena nezahŕňa

  • Možné príplatky: cestovné poistenie
  • doprava klimatizovaným autobusom +130,- €/osoba
  • nástupné miesto na autobus: PO, KE bez príplatku, MI, PP, HE, VT +18,-€, RK, MT, ZA, PB, BB, ZV +18,- €, TN, NM, PN, +14,-€, NR, TT +10,- €, BA, bez príplatku
  • miestenka +8,- €
  • jednolôžková izba +50% k cene osoby na základnom lôžku
  • parkovanie +1,20 €/deň/auto – platba na mieste.
  • Povinné príplatky: pobytová taxa: osoba nad 18 r. 18,90 €/týždeň, dieťa 12 - 18 r. 9,45 €/týždeň, dieťa 0 - 12 r. ZDARMA.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: PEGAS TOUR, s.r.o., IČO 34130543.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Hotel Gran Vista ***
Lokalita podľa usporiadateľa: Poreč, Poreč

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Gran Vista Hotel Plava Laguna ***
Typ pláže: mólo, kamienková, kamenistá
Vzdialenosť od pláže: 150 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 973 331
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Hotel Gran Vista
    Chorvátsko, Istria, Poreč, Zelena Laguna

Cena
448 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 973 331

Pobyt

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
447,90 €
povinný príplatok za pobytovú taxu - dieťa do 12 rokov
0
0,00 €
povinný príplatok za pobytovú taxu - za dieťa 12-17 rokov
0
9,45 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
19,60 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
12,10 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €